crede-mă că ar trebui să știu

Jucăriile Tech care-mi învață în mod secret abilitățile de codificare a copiilor mei

Anonim

Fiul meu de 4 ani are o multime de jucarii, iar acum avem si o fiica, este probabil doar o chestiune de timp inainte ca casa sa fie plina de lucruri pentru copii. Majoritatea jucăriilor pe care le avem - seturi de clădiri, jocuri de bord și articole de artă - vor fi cunoscute de oricine, dar în ultimii ani am devenit destul de familiarizați cu STEM (știința, tehnologia, ingineria și matematica) jucării. Folosite cu moderatie, jucariile techy pot ajuta tinerii sa dezvolte abilitati de codare si programare elementara la elementele de baza ale ingineriei si abilitatilor logice. Aici, jucăriile STEM pe care le iubim în jurul familiei John.

Circuite de siguranță SC-300 Electronics Discovery Kit

Cutia de pe setul Elenco Electronic Snap Circuits spune că este potrivit pentru vârstele de la 8 până la 108 de ani, dar voi spune că nu numai "iubirea" mea de 4 ani "circuite joacă" (cum o numește), dar acum poate construi simple circuite de lucru pe cont propriu, cum ar fi cele care utilizează un singur comutator pentru a ilumina un LED sau a reda un ton. De asemenea, jocul nu necesită o aplicație sau un dispozitiv inteligent separat, deci este o jucărie pe care se poate bucura în mod complet independent. Rețineți că are multe părți mici care ar putea fi un pericol pentru sugari.

Anki Cozmo

Cozmo, un robot de dimensiuni reduse, este, fără îndoială, cea mai fermecătoare personalitate din casă. După câteva săptămâni petrecute în joc cu micul tip, vei ajunge cu adevărat să te gândești la asta ca pe o persoană. Cozmo râde, zâmbește, mormăie și gemește și este întotdeauna fericit să joace un joc. Ne-am bucurat de jocurile preprogramate, Cozmo a venit gata de a juca, dar cel mai bine a fost vizionarea acțiunilor noastre de la Cozmo, folosind programul simplu de blocare, cu aplicația Cozmo. Dacă v-ați dorit vreodată să dețineți Wall-E, acest tip este cel mai bun lucru absolut absolut.

Primo Toys Cubetto Playset codificare jucărie

Știați că există o jucărie care permite programatorului tău junior să scrie cod pentru un robot fără aplicații, ecrane sau chiar să citească? Cubetto de la Primo Toys este într-adevăr un robot, dar nu pare nimic mai mult decât un bloc de lemn zâmbitor. [ Nota editorului: Am inclus Cubetto într-un ghid de cadou pentru 2016 de vacanță, de asemenea . ] Programați-l utilizând blocuri fizice, nu prin tragerea de pictograme în jurul unei tablete. Este codul bazat pe bloc care utilizează literalmente blocuri, astfel încât copilul dvs. va începe să înțeleagă logica din spatele codării cu mult înainte ca el să poată citi. Singura problemă pe care o am cu Cubetto este că e mai bine pentru începători - fiul meu a depășit-o deja. Dar fiica mea infantilă are încă un intro în programarea înaintea ei și poți să pariezi că aceasta este prima jucărie pe care o va folosi.

Makeblock Kit Neuron Inventor Kit STEM Building Block

Copiii dvs. nu vor realiza nici măcar că învață cum să codifice cu această jucărie - ei vor face plăcere să apară pe panoul cu LED-uri o față zâmbitoare. Kitul are câteva blocuri de bază, cum ar fi un difuzor, un panou sensibil la atingere, un motor compact și LED-urile, iar în timp ce am început să creăm câteva dintre modelele din manualul Makeblock, în decurs de o oră, copilul a fost necinstit și și-a programat propria serie de lumini intermitente. El chiar a stabilit un experiment care să testeze dacă curentul electric ar putea curge prin mamă și tată atunci când ținem mâinile. Eram atât de mândră.

Lego Boost Creative Toolbox pentru construirea și codarea setului

Dezvăluirea completă: Noi încă nu deținem acest lucru. Folosind acest kit începe cu o clădire veche veche Lego și chiar și un copil de 4 ani precoce ar fi provocat să manipuleze corect toate piesele mici pentru a construi cele cinci modele diferite de robot din Boost Creative Toolbox (acestea includ o pisică robot, o chitară, și un vehicul, printre altele). Acestea fiind spuse, nu pot să aștept ca fiul meu să devină mai în vârstă, deoarece odată ce robotul a fost construit, el poate folosi o aplicație drag-and-drop bazată pe icoane ușor de făcut pentru a face tot felul de lucruri, inclusiv controlul mișcării, sunetului,, și altele. De asemenea, robotul juriu-manipulat Lego Winter Villages sună minunat. [ Notă a redacției: Aceasta a fost una dintre jucăriile din anul în care am avut o revizuire psihologică a copilului . ]

Lego Boost Creative Toolbox pentru construirea și codarea setului

Mai multe jucării STEM aprobate de Strat

MudWatt STEM Kit

Aceasta este una dintre cele mai populare invenții de jucărie Kickstarter, o celulă de combustibil viețuitoare premiată, activată folosind noroi pe care copiii dvs. îl pot lua de pe curtea proprie.

Kamigami Lina Ladybug Robot

Un alt favorit al lui Kickstarter, această papură de buzunar învață abilități de bază în ingineria robotului - odată ce este construit, ei pot programa să facă acțiuni personalizabile prin intermediul unei aplicații gratuite de telefon.

Fisher-Price Gândiți-vă și aflați codul-a-pilon

Codul-a-pilon a fost prima jucărie pe piața de masă care a introdus copii de vârstă preșcolară în codificare - copiii separă segmentele și învață cum să controleze mișcările omisei în funcție de secvență.

CogniToys Dino

CogniToys Dino a fost una dintre cele mai fierbinți jucării din sezonul de vacanță din 2016 - este un dinozaur vorbitor care învață și crește cu copii prin povestiri, glume și conversație. Este conectat la internet și pentru actualizări dinamice.

Set de blocuri din lemn de 14 buc

Aceste blocuri magnetice din lemn ar putea să nu pară foarte elegante, dar psihologul copilului Sarah Roseberry Lytle spune: "De fapt, au fost cercetări în privința copiilor care utilizează blocuri cu părinții și se dovedește că blocurile de construcție reprezintă o modalitate foarte bună de a promova abilitățile STEM și matematica timpurie . Gândiți-vă la limba pe care o utilizați atunci când construiți blocuri: mai mari, mai mici, mai scurte, mai înalte. Dacă aveți copii și părinți construind poduri cu blocuri împreună, veți începe să vorbiți despre concepte precum stabilitatea. "