accesorii pentru baie

Există o mulțime de noi odorizatoare de toaletă toate dintr-o dată

Anonim

Spune-ți la revedere de la poopii mirositori.

Aici e chestia cu Febreze, Air Wick, Lysol și aproape fiecare dintre acele numeroase infinite numeroase spray-uri care ar fi trebuit să acopere stack-ul nr. 2: Îl acoperă doar. În loc să eliminăm un miros total, acestea se coagulează într-un nor învechit de Linen & Sky și castronul burrito de la prânz, ceea ce doar permite tuturor să știe că încerci să ascunzi ceva (și, de obicei, exact ce ești tu) ascunde-te). Chiar și acele difuzoare, care de multe ori arata fantastice deasupra toaletei, nu vor face trucul. Pentru a rezolva această problemă veșnică a băii, a apărut o nouă clasă de odorizatoare de aer. În loc de spray-uri care plutesc în aer între toate particulele de porumb, aceste noi odorizante se concentrează asupra sursei: în interiorul toaletei. Acestea vin fie în picături, fie în sprayuri, și sunt cel mai adesea (deși nu întotdeauna) folosite înainte de orice dumping, cu succes lucrează pentru a opri mirosurile înainte de a putea să scape vreodată.

Poo spray-uri

Poo-Pourri® Înainte de-a-Go® Spray de toaletă

Unul dintre primii de acest gen care a intrat pe piață în 2007, Poo-Pourri a fost conceput de Suzy Batiz, un antreprenor serios, când excursiile soțului ei au devenit deosebit de tulburatoare. Ea și-a dat seama că câteva picături de uleiuri esențiale înainte să se așeze ar face trucul. Ei și-au cheltuit propriile 25.000 de dolari pentru a deschide compania și spray-ul a decolat. Funcționează astfel: Împingeți trei picături de Poo-Pourri în toaletă înainte de a vă așeza. Creează un film peste apă, prins mirosurile rele din interior. Când cărămizile tale se strecoară pe ea, filmul eliberează uleiurile esențiale ale lui Poo-Pourri, lăsând un miros floral deschis. În 2013, compania a devenit virală cu un anunț numit "Girls Do not Poop", care de atunci a fost vizionat de aproape 40 de milioane de ori pe YouTube. Investiția de 25.000 de dolari a generat acum o companie de 300 de milioane de dolari.

Masca

Masca funcționează exact la fel ca Poo-Pourri, dar are o marcă mult mai frumoasă, făcându-o mai potrivită pentru un tampon de bacalaureat sau pentru o baie mai estetică și mai plăcută la modă. Este, de asemenea, spray de alegere la Williamsburg lui East River Pilates.

Squatty Potty Unicorn Gold Spray de toaletă

Într-un moment de sincronizare perfectă a băuturii, scaunul nostru favorit de toaletă a intrat și pe piața de prospețime. Acest spray Unicorn Gold spritz-before-you-squat folosește de fapt nanoparticule din aur reale, încoronându-vă în mod roșu resturile de care nu aveți nevoie.

Air Wick VIPoo Pre-Poo Spray de toaletă

VIPoo este versiunea lui Air Wick. Adăugând un pic de dramă la mix, la începutul lunii martie, Poo-Pourri a dat în judecată Air Wick pentru încălcarea drepturilor de autor din cauza acestui produs.

Poo Drops

Aesop Post-Poo picături

Pentru o opțiune de vârf mai mare, care se poate potrivi și cu săpunurile și loțiunea de mână, Aesop a introdus picăturile Post-Poo. Ei lucrează puțin diferit: Strângeți trei picături în vasul toaletei după spălare și picăturile de dezodorizare vor elibera note de coajă de citrice. Dacă mirosul este deosebit de puternic, recomandă o picătură sau două în chiuvetă pentru o intensitate mai mare.

Doar o picătură

Doar o cădere necesită doar o singură picătură pre-poop înainte de a pleca, lăsând un miros de eucalipt în urmă. Este, de asemenea, cel mai mic dintre ciorchini, pentru a aduce cu ușurință în baia comună la locul de muncă.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.