micro vânzări

Există o grămadă de aparate Dyson renovate pe vânzare chiar acum

Anonim

Singurul lucru pe care îl iubim mai mult decât un vacuum Dyson (sau purificator de aer sau uscător de păr) este un vacuum Dyson în vânzare. Așa că, când am văzut un mini-vânzare pe Dyson, cu până la 50% mai puțin, la Nordstrom Rack, am fost entuziasmați și a trebuit să împărtășim câteva dintre descoperirile noastre preferate. Există, totuși, o captură cu aceste tranzacții. Toate aceste produse Dyson sunt renovate, nu noi; inseamna ca au fost returnati producatorului pentru un motiv sau altul si au trecut printr-o serie de verificari (si poate reparatii) pentru a le face functionale bune ca noi. Deci ar trebui să funcționeze bine! Dar toate elementele enumerate mai jos sunt vânzare finală, așa că dacă nu apare la ușă și imediat funcționează defectuos, nu îl puteți întoarce la Nordstrom. Cu toate acestea, cu reduceri atât de adânci de la un brand pe care îl iubim, credem că aceste oferte Dyson merită.

Dyson Fuchsia / Uscător de fier supersonic de fier (recondiționat)

Uscătorul de păr Dyson Supersonic este notoriu scump, cu un preț de 400 de dolari pe zi, dar de când a fost lansat la sfârșitul anului 2016, devine rapid favorit printre coafurii de celebritate, inclusiv Jen Atkin, creatorul lui Ouai și iubit de Kardashians. Asta pentru că este practic silențios și lucrează pentru a preveni deteriorarea căldurii. Și acum, sunt doar 250 de dolari, fie din roz, fie din argint.

SV10 Dyson V8 Absolut (Reamenajat)

Ne-am îndrăgit de aspiratoarele fără fir ale lui Dyson înainte și, deși acest model, V8, nu este cel mai nou, este unul dintre preferințele noastre perene. În calitate de editor de strategie strategică, Margaret Rhodes scrie: "Pentru cumpărători, acești motori sunt cei care sunt incredibil de puternici - ca și cum ar fi trebuit să creeze un nou software pentru a face aceste motoare să se rotească mai repede decât un motor de mașină Formula 1 - vidurile și perii funcționează ca o mică tornadă, proiectată să aspiră foarte repede orice praf, murdărie și păr care acoperă podeaua și mobilierul.

Dyson AM08 Ventilator pedestal pentru multiplicarea aerului Dyson (Reamenajat)

Acest ventilator fără bile este versiunea stand-up a ventilatorului de masă Dyson Air Multiplier pe care l-am prezentat în lista noastră de cele mai bune ventilatoare de răcire de pe Amazon. După ce se referea la acesta ca "Rolls-Royce de fani de masă", un reviewer hyperenthusiastic continuă, "Debitul de aer din ventilator este puternic și uniform. Oscilația funcționează bine. Sunetul din ventilator este relativ liniștit și neted. "

AM10 Dyson Umidificator (Reamenajat)

Potrivit scriitorului Lauren Levy, acest umidificator practic face totul: "De fapt, de asemenea, utilizează o lumină ultravioletă pentru a opri bacteriile și își ajustează automat puterea pe baza nivelului de umiditate pe care îl simte în camera dvs." Și chiar mai bine? Acest model renovat este de numai 250 USD, cu 50% din prețul de listă.

HP02 Dyson Pure Hot + Link Cool (Reconstruit)

De asemenea, suntem intrigați de acest ventilator combinat cu încălzitorul de spațiu, care acționează și ca purificator de aer. Se pare ca un accesoriu perfect pentru a ne duce in ultimele saptamani de vara si chiar in toamna.