picioare săptămână

Aceste sandale de 100 dolari bunicii sunt mult mai confortabile decât Birkenstocks

Anonim

Acestea arata ca ar putea fi de la acnee sau ceremonia de deschidere.

Pe măsură ce temperaturile urcă și intrăm în sezonul picioarelor expuse, suntem aici pentru a vă ajuta, cu toate cele mai bune trucuri pentru a vă menține picioarele la îndemână și la fel de confortabil. În timp ce săptămâna aceasta se întâmplă să fie începutul Săptămânii flotei, facem propriile noastre cum începe vara. Bine ați venit la Săptămâna picioarelor.

Am picioare plate. Ați auzit că piciorul plat vă poate ține departe de armată, dar personal am avut doar două efecte secundare semnificative. Primul este că amprentele mele nu au acea formă de semilună elegantă pe care ați recunoaște-o de la anunțurile Club Med (sau, eventual, printurile tale) și, în schimb, arătau ca niște triunghiuri mici de izoscele sau picioare pentru copii. Al doilea este că găsesc aproape toate pantofii ușor incomod. Din acest motiv, am tendința de a purta cămăși, adidași, cizme asemănătoare sneakerului și călcâiul obișnuit. Nu dețin stilettos, nici pompe, nici spikes.
În ceea ce privește încălțămintea închisă, mi-am găsit nișa. Sandalele, cu toate acestea, prezintă o provocare specială. În fiecare vară, mă hotărăsc să găsesc o pereche sensibilă care să îndeplinească criterii simple: potrivită pentru uzura de zi cu zi, nu neclară pe picioare și suficient de confortabilă pentru a justifica sărind metroul în favoarea mersului pe jos. An după anul trecut, nu reușesc. Worishofer-ul, cu bunica, plin de bunica, se înfuria; Birkenstock-urile mi-au împins arcașele căzute; și o dată-ubiquitous Salt-Waters mi-am făcut picioarele împrăștiate ca niște clătite mici, insuficient de coapte.

Apoi, cu două veri în urmă, am admirat o pereche de sandale simple, cu bandă largă, purtate de un prieten deosebit de elegant. (Ea a aflat despre ei de la unul dintre prietenii ei deosebit de eleganți). Fabricate din cauciuc și elastic, pantofii erau flexibili cu un toc scurt (dar nu nesemnificativ). Tălcăriile cioplite și subțiri - evocatoare ale Skechers din anii '90 - le-au conferit o margine atletică. Acnee? M-am întrebat. Ceremonia de deschidere? - Vivanz, zise prietenul, numind o companie necunoscută, înclinată ortoped, pentru doamne. "Orice altceva pe care îl vând este îngrozitor." Am ordonat o pereche a doua zi.

Iată de ce ele sunt perfecte: curelele late, elastice acoperă doar picioarele tale pentru a le face să arate tăiate și pentru a minimaliza orice "spargere laterală". Patru din cele cinci degete de la picioare și doar o sugestie de "scindare a picioarelor" termen, dar crede-mă, e de dorit) să privești în față. Umblați în ele. Fugiți în ele. Nu luați niciodată o taxă în ele - ei chiar se simt ca niște adidași. Veți primi complimente pe aceste pantofi, iar complimentele vor fi de la străini bine îmbrăcați. Din când în când, veți vedea un tip particular de artă, soție tânără sofisticată (de obicei, în Greenpoint) purtându-le, de asemenea. Am menționat că sunt 100 de dolari?

După două veri de uzură aproape constantă, inclusiv zile regulate de 10.000 de pasi, nenumărate excursii cu apă sărată în Rockaways, două nunți și o călătorie în Kenya, unul dintre pantofi a dezvoltat o fisură în talpă. Am fost online, dornic să reordonez, doar pentru a descoperi că Vivanz a dispărut de pe internet. Singura urmă a sandalelor - găsită printr-un site terț - era o culoare marină, plină ofensivă cu garnituri metalice.

Bineînțeles, m-am panicat. Am imaginat o viață de vară în aceste pantofi. Am planificat să cumpăr perechi de prieteni și de relații. Ce acum? După o căutare amplă, am descoperit că sandalul a depășit Vivanz. Inițial fabricat în San Miguel de Allende, "capitalul de pantofi" al Mexicului, stilul - și o serie de altele, toate orientate spre călătorii care dau dovadă de confort - sunt în prezent deținute și vândute în Statele Unite de către Charleston Shoe Co.

Charleston oferă pantofi atât prin site-ul propriu, cât și prin Amazon. Nu vă descurajați de ratingul de trei stele și de o singură recenzie: "Trimis înapoi. Prea mic. "Merită să-i urmărim în dimensiunea potrivită. Picioarele tale (plat sau perfect arcuite) îți vor mulțumi.

Charleston Shoe Co. Monterey sandale