acest lucru este incredibil

Aceste costume de 20 de dolari sunt cele mai bune pentru corpul meu "între"

Anonim

Există și un buzunar ascuns pentru cheile și facturile mele.

Ca cineva care are o dimensiune de 12, cunosc lupta de brioșă, pantaloni-agățat de luptă - și nicăieri nu este mai frustrant decât la sala de sport. Rutina mea nu necesită niciun echipament fantezie, dar chiar și găsirea de legături care să mă aducă pe mai multe mile pe eliptic, fără a continua să rătăcească, a fost o odisee proprie. Forma mea de mere nu este singurul factor complicat; pentru că sunt printre categoriile de dimensionare, nu mă pot baza pe mărci de dimensiuni egale, cum ar fi Lululemon (dacă ar dori chiar afacerea mea) sau pe cele de dimensiuni suplimentare, cum ar fi Lane Bryant. Și pentru a fi sincer, nu-i pot permite cu adevărat oricum.

De aceea, am fost atât de surprins să văd recenzii rave pentru aceste pantaloni Daisy yoga absolut accesibile, în care cumpărătorii verificați revendică lucruri cum ar fi: "Poate pur și simplu păstrez ordonarea acestui brand și încet să scap de toate celelalte pantaloni de yoga pentru ei". Îmi place să mă gândesc la sine ca pe un consumator informat, sceptic, dar am avut impresia că, atunci când a venit la îmbrăcămintea activă, a existat o corelație semnificativă între preț și calitate. Și totuși, aceste frumuseți de 20 de dolari nu sunt prea bune pentru a fi adevărate - pantalonii (într-un amestec de țesături de 50% bumbac, 45% nylon, 5% spandex) destul de simplu pentru a fi purtat în public atunci când m-am săturat de pantaloni reali (nu sunt un fan al legăturilor cu 12 panouri diferite de culoare) și sunt încă în stare nouă după luni de antrenamente și spălări. De fapt, de când am cumpărat nervos o singură pereche de teste, am achiziționat încă cinci. (Sunt cu siguranță destul de accesibile.)

Cel mai bine, mărimea mare (perfectă pentru 12 ani) rămâne în jur în jurul taliei pentru un antrenament întreg, așa că pot ocupa mâinile să fac lucrurile importante, cum ar fi să fiu hidratat, să-mi perfecționez playlist-ul de exerciții și să scot sub acoperire pe Tinder.

Daisy Femei Yoga Pantaloni

Actualizare: Piciorul de lungime întreagă imaginat mai sus nu mai este disponibil, dar versiunea tăiată este disponibilă aici.

Mai multe echipamente de antrenament aprobate de Strat

Berlei SF4 Extrem de mare impact Underwire Sport Sutien

Prietenii noștri de la Cut ne-au povestit mai întâi despre sutienul sportiv susținut de Serena Williams pentru femeile mari: "Sunt o femeie cu o simțire medie de sine, dar trebuie să spun, când mi-am dat seama de mine în sutienul sport extrem de puternic Berlei, chiar și eu trebuia să spun, " Daaaamn. "Nu numai că mi-a ținut sânii pe loc în timpul unei clase de spin intens, dar și-a făcut să pară uimitoare (ceea ce niciodată nu mi sa întâmplat niciodată într-un sutien sport înainte)".

Ciorapi de compresie Physiclo

Writer Crystal Martin a testat jambiere de rezistență care face ca fiecare antrenament să fie mult mai greu. Când a început să alerge: "Am ajuns la o distanță de un kilometru de obiectivul meu de patru mile. A fost o dezamăgire. Dar m-am trezit a doua zi într-o senzație neobișnuită de după-alergare: abdomenul inflamat. Abdomenul inferior, în special. Era ca atunci când am făcut o clasă avansată de Pilates, iar durerea de stomac mi-a radiat în jos. Fizicul mi-a transformat ziua într-o zi ab ".

Manduka Prolite

Dacă exercițiul preferat este yoga, încercați matul susținut de experții cu care am vorbit (nu o dată, dar de două ori): "Oferă amortizarea articulațiilor fără a sacrifica stabilitatea în pozițiile în picioare. Prefer textura acestui covor pe covoare de cauciuc, pentru că mi se pare că este mai fluidă pentru a curge prin tranziții, oferind în același timp o tracțiune suficientă, astfel încât mâinile mele să nu alunece câinele jos. Este foarte ușor de curățat și, ca un bonus suplimentar, oferă o garanție pe viață. "