acest lucru este incredibil

Aceste aripi Grippy sunt ca "prezervative pentru Apple AirPods mele"

Anonim

EarBuddyz 2.0 Coperți pentru airpoduri Apple, 2-Pack

Timp de luni de zile, pe Twitter, m-am batjocorit cu Apple AirPods și cu cei care le-au purtat. Am fost neliniștită și neîngrijită, un om folosind vocea lui pentru a împiedica încercarea Apple de a integra tehnologia fără fir Bluetooth în viața noastră de zi cu zi. Dar, în cele din urmă, ca majoritatea oamenilor, m-am săturat de funiile încâlcit și celelalte zgomote de zi cu zi ale Apple EarPod. Aveam nevoie să călătoresc gratuit, iar AirPod-urile păreau singura alegere logică. Când a venit Crăciunul și mama mi-a cerut să fi vrut, am trimis rapid o legătură cu AirPod-ul - așteptatul meu viitor.

Primele zile ale utilizării AirPod erau ciudate și neliniștitoare. AirPodul stâng nu se simțea în siguranță, mi-era teamă că, printr-o singură lovitură greșită, aveam de gând să o pierd și ar fi trebuit să mă întorc, învins, la masele cu fir. După câteva săptămâni, m-am încurcat, dar, spre deosebire de uimirea mea, AirPodul stâng a căzut uneori. Într-o dimineață, am privit-o că a căzut în traficul de pe bulevardul A, lipsind doar o moarte violentă cu anvelopele de camioane. M-am trezit. Aveam nevoie de AirPods să rămână în siguranță, să devină parte din mine. Știam că nu am fost singurul cu această problemă; trebuiau să fie alții ca mine acolo. Mi-am luat problema la Amazon și am găsit un produs care mi-ar schimba viața.

EarBuddyz a promis că va păstra AirPod-urile mele în siguranță. EarBuddyz 2.0 Apple AirPods acoperă numai costul de 12 dolari pentru două perechi. Era risc scăzut, i-am ordonat imediat. Ele sunt prezervative în esență grippice pentru AirPod-urile mele fabricate din "elastomeri de înaltă performanță". Magia reală se află în piesa mică de plastic care se potrivește cu canelura urechii interne. Le-am legat și i-am luat pentru ultimul test: o alergare înfundată de sudoare. Nu s-au scufundat. Nici măcar nu trebuia să-i ajustează odată! A fost un miracol.

În plus, căștile wireless preferate

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Bose SoundSport Pulse

Selectați All Jake Swearingen a încercat șase dintre cele mai importante căști wireless și a aterizat pe aceste Bose SoundSports ca fiind cele mai bune. Citiți recenzia dvs. aici.