facut in Japonia

Acești ciocăni de unghii japonezi sunt la fel de drăguți

Anonim

Le-am găsit la 7-Eleven la Tokyo.

Anul acesta, tema Metala Gala - Rei Kawakubo și Comme des Garçons - ne-a făcut să ne gândim: există lucruri atât de minunate pe care japonezii merită să le cunoască (mai mult despre care am scris chiar înainte), deci de ce să nu luați ocazia de a merge într-adevăr mare pe Japonia "> Made in Japan Week on.

Întrebare rapidă: Unde sunt tăieturile tale de unghii chiar acum, în acest moment? Încântat sub lentilele tale de contact în sertarul tău de noapte? În mâinile tale chiar acum când îți clipi unghiile și citești asta? (Fortuit!) Îți spun unde sunt ale mele: afișate cu mândrie pe o grămadă de cărți de masă de cafea, lângă o lumânare Diptyque, flacără care se înmoaie ușor în aer condiționat. Sunt niște mașini de tuns japoneză cu șicane - de fapt, al doilea set care va fi scris pe acest site. Dar, in timp ce tunsul lui Jason exceleaza in functie, Kai's Type 001 Clippers sunt pur si simplu o feat de frumusete. Și ei lucrează, dar o să ajung la asta.

Am descoperit Tipul 001 la 7-Eleven la Tokyo. M-am dus acolo să iau câteva articole de toaletă pe care am uitat să le împachetez pentru călătoria mea de o săptămână și am aruncat mașinile de tuns în amestec împreună cu gelul pentru bărbierit și Kit Kats. Abia după ce m-am întors în cameră am avut ocazia să le privesc - grele, mată-negru și ștampilate cu "tip 001" frumos minuscul. Arată atât de elegant, este aproape imposibil să creadă că sunt niște mașini de tuns unghii - probabil cele mai mici dintre instrumentele de îngrijire - dar ele sunt, ceea ce le face modeste și abordabile. Eleganță și umilință.

Apoi, dacă ați brandul Google, veți afla că Kai a abordat și perfecționat aproape fiecare margine ascuțită care a fost inventată în ultimii mii de ani, iar portofoliul său include, dar nu se limitează la: cuțite de bucătărie, foarfece de păr, scalpele medicale, și altele. Ele au zece ( zece! ) Varietăți diferite de unelte de unghii, plus un ghid foarte detaliat care vă spune rata la care unghiile tale cresc și cele mai bune condiții pentru tăierea lor. Nivelul de detaliu este răcoritor și frumos. De asemenea, vă oferă indicații privind tăierea corectă a acestora.

Asta îmi amintește - și ei au tăiat unghiile. Și o fac foarte bine. Dimensiunile și conturul ușor al lamei ușurează mișcarea cu un singur clic și vin cu o prindere încorporată pe care o puteți descărca fără a fi nevoie să vă ocupați de unghiile voastre, ceea ce este neplăcut. Dar în timpul celor 8, 630 de minute pe săptămână pe care nu-ți tăieți unghiile (acesta este timpul recomandat să mergeți între sesiuni de îngrijire a unghiilor conform lui Kai, minus două minute pentru actul în sine), ele sunt strălucitoare să se uite.

Kai 011 Clippers pentru unghii