acest lucru este incredibil

Aceste haine de antrenament minimalist sunt noile voci în aer liber

Anonim

Prietena Colective face îmbrăcăminte moale, minime de antrenament.

Sala de gimnastică este ciudată - toți acei oameni la rând, alergând spre nimic, ciclism spre nicăieri - dar necesar. Fiind membru al unei săli de sport înseamnă urmărirea codului de îmbrăcăminte care merge cu el. Gimnastica, după părerea mea, îndeplinește un set de criterii diferite, dar diferite, decât celelalte articole de îmbrăcăminte. Nu trebuie să reziste vreunui tip de vreme, dar trebuie să rămână în siguranță și să fie relativ uscat în timp ce transpirați timp de o oră. Pentru că vă aflați într-o biosferă de fitness autonomă cu oglinzi, gimnastică ar trebui să vă facă să arătați bine. Și dacă sunteți eu, aveți o ultimă cerință: o talie mare.

Din toate aceste motive, mă deranjează să nu văd mai multe femei purtând haine de antrenament ale Girlfriend Collective. Brandul este încă destul de nou - a lansat în 2016 o campanie de publicitate gratuită care a generat niște buzz online - dar de atunci a primit strigăte de la Vogue, are un fost editor de modă, care lucrează ca "editor editorial" și împărtășește un Rolodex de modele cu Glossier. De asemenea, este o unelte excelente. Suporturile și jambierele (deține câte două din fiecare) se simt mătăsos și moale, iar pantalonii îți compensează capătul și coapsele doar în cantitatea potrivită - suficient pentru a te face să te simți pert, dar nu la fel de mult ca Vocile în aer liber, care pot se simt sufocant in vreme umeda.

Oamenii fac cumpărături în funcție de principii diferite, iar în această privință, Girlfriend Collective și-a acoperit admirabil bazele. Dacă faceți cumpărături în funcție de durabilitate, Girlfriend Collective reciclează sticle de plastic nr. 1 în Taiwan și le tricotează în țesături. Pentru fanii Everlane care preferă să știe de unde provin puii ei, pagina Girlfriend's About Us are un explicator de 4, 582 de cuvinte pe fabricile sale, procese de colorare, protocoale de muncă și așa mai departe. Dacă faceți cumpărături în funcție de potrivirea exigentă, dimensiunile legheturilor prietenei rulează de la XXS la XXXL, și nu pare să arboreze modelele. Dacă faceți cumpărături pentru stil (și aici vine prima mea achiziție), îmbrăcămintea vine în culori minime, solide, cum ar fi "fum", "indigo" și "caisă". Neon nebun sau blocare de culori sau decupaje.

Și dacă, ca majoritatea oamenilor, pur și simplu faceți cumpărături după preț, lucrurile prietenei sunt mai ieftine decât Vocile în aer liber, Nike, Lululemon, Athleta sau cele mai multe alte mărci premier. Eu dețin și mă bucur de elementele de la toate aceste mărci, dar recent, când - într-un idiot post-ciclism, nu-încă-caffeinated daze - am lăsat o pereche de jambiere în vestiar, a fost destul de frumos să nu simt agățat de pierderea țesăturii îmbrăcate în valoare de 110 USD. Nu că am fost într-adevăr în pace cu el: Tocmai mi-am pierdut noile pantaloni preferați de antrenament, la urma urmei.

Ridicarea în picioare

Elementul meu preferat de pe linie, aceste jambiere sunt moi, usor de deplasat, si au o talie mare care se aseaza in apropierea buricului. În trecut, m-am dus atât de mult încât pantalonii de antrenament s-au adaptat și s-au îndreptat, să rămână montați în jurul taliei și nu au nevoie de o astfel de muncă suplimentară.

Mai multe jambiere

Ridicare 3/4 legare

Dacă vă place o mică recoltă a gleznei (știu că fac asta), aceste pantaloni cu lungimea de trei sferturi sunt la fel ca cele de mai sus, dar cu un tiv mai mare.

Mid-Rise Capri

Și dacă vă plac și mai multe culturi, aceste Capris vin în mijlocul înălțimii (văzută aici) și în înălțime.

Suprafețele

Monroe Bra

Mi-a ravnit jafurile legendelor, insa acest sutien Monroe cu fermoar a fost punctul meu de intrare. A apărut într-un e-mail promoțional și m-am gândit că ar părea răcoroasă - un lucru frumos de purtat când te uiți în oglindă în timpul unei ore de yoga. Am învățat, de asemenea, că colegul de prietene ar putea să întrerupă Monroe, așa că fă-o cât poți.

Paloma Bra

Al doilea top pe care l-am primit de la Friendsfriend Collective, Paloma, este elementul meu preferat pentru antrenamente mai intense cum ar fi ciclismul de studio sau HIIT.

Topanga Bra

Nu am încă unul, dar vreau.

Pantaloni scurti

Ridicarea înaltă a alergării

Pentru prima oară într-o perioadă lungă de timp, mă gândesc de fapt la cumpărarea de pantaloni scurți de antrenament.