călătorie

Aceste produse mi-au salvat pielea într-un zbor de 16 ore

Anonim

Cum să hidratezi un zbor trans-pacific.

Sunt leneș când este vorba de îngrijirea pielii - consider că este o realizare dacă mă hidratez înainte de culcare - dar directorul de frumusețe din New York, Kathleen Hou, a spus că trebuie să fiu diligent în timpul zborului meu de 16 ore spre Taiwan, dacă nu aș vrea să aterizez arătând ca un prune scrâșnit. Am vrut să ajung mai mult sau mai puțin ca mine (pungile sub ochi sunt date), dar cu doar puțin bani și efort, ceea ce sa întâmplat este că am ajuns cu cea mai bună pată din viața mea.

Avioanele deshidratează, bineînțeles, dar aveam o geantă purtătoare plină la margine cu sandvișuri cu unt de arahide și cu transpirații luxoase; Nu aveam de gând să încep să împachetez sticle delicate din sticlă de ulei de facial, măști scumpe SK-II sau machiaj real, așa că am umplut un baggiu de plastic cu următoarele produse cruciale.

Aesop Resurrection Spălarea mâinilor fără clătire

Purell face de obicei treaba (cred, cum putem avea încredere în ceva acum, că știm că atașul și tusea de sirop sunt inutile?), Dar ucigașul bacteriilor lui Aesop este mult mai răcoritor. Este inspirat cu lavandă aromată, lemn de cedru, rozmarin și mandarin portocaliu, astfel încât miroase mai bine decât Purell și, de asemenea, nu vă lasă mâinile să se simtă uscate și lipicioase. Mâinile voastre se vor simți atât de curate încât vă veți simți confortabil împroșcându-le pe toată fața (importante pentru cele ce urmează).

Curatati-o de Lauren Napier Facial Wipes

Spre deosebire de șervețelele de față de la drugstore, acestea vin învelite individual, ceea ce face diferența pentru păstrarea umezelii. Am fost sceptic cu privire la pretenția mărcii de a exfolia, hidratează și tonifica ușor și echilibra nivelurile de ulei, dar am observat o diferență clară când am fugit din acestea și am folosit cârpele de cetaphil în casa mea de zbor. Acestea sunt infuzate cu aloe, mușețel și castraveți, iar dacă vă închideți ochii, scaunul dvs. de mijloc cu autocarul înghețat se va simți ca un spa foarte mic.

Clarins 'Hydraquench' Cream Mask

Acesta a fost cel mai ciudat produs pentru a selecta: Există zilioane de măști de față pe piață, dar am vrut o lumină (și prin aceasta, atât formula cât și ambalajul literal), relativ accesibilă și nu prea grasă. Această mască hidratantă a mers la distanță: am aplicat-o la fiecare câteva ore și, în timp ce tu ar trebui să o elimini după zece minute cu un tampon de bumbac înmuiat în loțiune de tonifiere, tocmai am lăsat masca pe - este clar atunci când vă frecati ușor, și nu se usucă greu - și m-au făcut să arăt curată și mai pucioasă imediat. Cel mai important, masca nu mi-a făcut să izbucnesc. Acum, la domiciliu, o folosesc adesea în locul unui hidratant tradițional.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

9 Cult coreeană produse de frumusețe puteți cumpăra pe Amazon