acest lucru este incredibil

Aceste plicuri de gel de tip Squishy m-au salvat de la "Computer Elbow"

Anonim

Confortabil, discret și portabil.

După ce am petrecut 40 de zile în mod direct la biroul din casa mea într-o încercare frenetică de a termina manuscrisul pentru a doua mea carte, pot să vă spun că oferta mea de birou preferată nu mai este un clip Sharpie sau un liant, ci un clip (sau, mai degrabă, două dintre ele) care mă mântuiește de durerea cotului aproape constantă.

Restul brațelor mele pe o suprafață de birou dur timp de 12 ore în fiecare zi a fost o crimă pe articulațiile cotului meu. Am încetinit, dar sigur, o versiune a prejudiciului clasic de tenis pe cot, numit "computer cot" (da, este o adevărată boală modernă). Coatele mele erau fragede, dureroase, arzând și tremurând, chiar și atunci când mă culcam în pat sau m-am relaxat pe canapea. La un moment dat, am scris cu pungi de gheață legat la ei într-o încercare disperată de a scuti durerea. După ce am recurs la folosirea de pachete de țesuturi pentru a amortiza coatele pe măsură ce le-am scris, am decis să consult internetul și am găsit cu milă aceste tampoane de gel, numite Jelbows, făcute pentru a fi așezate sub brațele dvs. în timp ce lucrați la birou.

Jelbow Ergonomic Gel încheietura mâinii sprijină tampoane cot, 2-pack

Dezvoltat de trei tipi care s-au îmbolnăvit de dureri la încheieturi și coate după o zi la birou, sunt urâți ca iadul (și numele este ridicol), dar spre deosebire de orice obiect vechi moale, ați putea fi în jur (cum ar fi, un pachet mic de țesuturi), ele sunt elegante și discret - și este mult mai puțin probabil să invite comentarii de la colegii decât dacă ați transportat o pernă de dormit de la domiciliu la birou pentru a le folosi în același scop. După 30 de secunde de utilizare a acestora, uitați că sunt acolo. Disponibil în două dimensiuni (patru inci și șase centimetri) și trei culori - negru, albastru sau clar (am cele mai mari în clar) - sunt suficient de ușoare încât să le pot arunca în geanta laptopului atunci când călătoresc, de asemenea.

Aproape complet ușurează durerea de tulpină de muncă repetitivă care poate începe de la cot și radiază până la încheieturi și degete. Tind să trec în față și înapoi între coate, încheieturi și antebrate pe biroul meu - Peleții lucrează perfect pentru a ușura presiunea asupra fiecăruia.

Mai multe îmbunătățiri ergonomice aprobate de Strat

Biroul Star este proiectat cu scaun de genunchi proiectat ergonomic cu role

Pentru o experiență de birou ergonomică, scriitorul Alice Gregory recomandă un scaun în genunchi norvegian: "Spre deosebire de scaunul obișnuit, forma te forțează să-ți angajezi miezul și, în mod natural, îți menține coloana verticală. Muschii din spate se întăresc, iar circulația se îmbunătățește. Desigur, scaunul te face să arăți ca o broască muncitoare, dar nu vei mai avea niciodată dureri de spate.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Poziție ușoară a suportului spate lombar

Dacă scaunul tău de birou nu are nevoie de sprijin suplimentar, scriitorul Maureen O'Connor recomandă acest add-on: "Dispozitivul își împrumuta strategia de la scaunul Herman Miller Aeron, simbolul statutului de birou, extrem de popular (dar neplăcut) care spune: "Cineva îi pasa suficient pentru a petrece o bunică pe coloana vertebrală". La fel ca Aeron, Easy Posture folosește o plasă de nylon bouncy întinsă peste un cadru de sârmă ușoară și, spre deosebire de o pernă fără formă, se învârte confortabil în spatele inferior, aproape de baza coloanei vertebrale. Este un indiciu blând de a sta drept și poate fi legat pe scaunul ales de dvs. - și, cel mai critic, eliminat ori de câte ori doriți. "