acest lucru este incredibil

Aceste chipsuri ciudate de dependență Sriracha sunt gustul meu nou favorit

Anonim

Îmi place mâncarea mea thailandeză ușoară și nu s-au înscris niciodată în "cultul sriracha" - știi, cel care pune sos fierbinte pe orice mâncare imaginabilă sau cumpără pini și perne comemorative - dar acum cred că încep să-l obțin. O excursie la un restaurant "delicios" ("Fresh to Go"), care mi-a făcut să devin exactă, a devenit un credincios atunci când am dat peste un chip sriracha - Chipurile de Lentilă Daily Crave Sriracha - fiecare gustare delicioasă de portocale pe care am iubit-o vreodată.

Chipsurile de legume sunt de obicei blandești, ca să-mi dau peste ele ceva mai gras și mai gustos, dar acestea sunt minunat clare, perfect condimentate cu condimente și sare și se împachetează cu o lovitură satisfăcătoare pe care nu trebuie să o urmăriți un pahar cu lapte. Și dacă nu sunt sănătoși, nu sunt atât de rău pentru dumneavoastră: kosher, vegan, halal, trans-liposomi, scăzut de sodiu și calorii scăzute (bine, comparativ cu cipurile standard Lays și Cheetos). Sunt vicii slabe și foarte dependenți.

Pentru că am un obicei prost de a gusta noaptea, iubitul meu îi place să mă tachineze când găsește un plic de chipsuri în patul meu, care, din ce în ce mai des, a fost Daily Crave. Într-o dimineață, când vecinii de lângă ușă erau treji la ora 3 dimineața (ceea ce însemna, așadar, că eram treaz la ora 3 dimineața și că m-am înfometat), am lustruit o pungă întreagă într-o singură ședință. Aș reuși din nou să o fac din nou, dacă foamea a lovit. Ca jurnalist, urgența mărcii sale de ziar mi-a vorbit cu adevărat, de parcă ar fi creatorii săi știu că lucrurile fierbinți merită să fie evanghelizate într-un loc ca acesta.

După o noapte de joc recentă în care am venit cu Bunurile, prietenul meu ma rugat să spun: "Sunt într-un magazin de alimente pentru sănătate, căutând acele chipsuri de lentilă (emoji de plâns)." Prietenul meu a devenit, de asemenea, fan și, de obicei, îmi va cere să cumpăr două pungi dacă stochez, deoarece știe că o să ajung la prima. Singurul lucru pe care trebuie să-l observați dacă sunteți în căutarea de a cumpăra unele este că acestea nu sunt un cip bun de bază. S-ar putea să trebuiască să trageți prin rafturile magazinului dvs. local de "sănătate și hrană pentru soia" care le caută. Din fericire, dacă nu le puteți găsi în vecinătatea veche, acestea sunt disponibile pe Walmart - și chiar și mai ieftine.

Cipurile de Lentilă de Craciun zilnic

Mai multe chipsuri delicioase

Mini Takis Fuego Gustări de porumb

Camila Cabello și redactorul adjunct Jason Chen îi doresc atât chipsurile Takis, pe care le preferă să cumpere în single-uri mici pentru prospețime adăugată: "Nu sunt la fel de virtuoase, dar oferă o explozie de criză, var și chili de mare intensitate".

Popchips Crazy Chips de cartofi (pachet de 12)

Un alt favorit al lui Jason sunt aceste popcorn picante, pe care le spune ca sunt similare cu chipsurile de lentilă, doar pe bază de cartof și nu pe bază de linte. "Condimentul este amestecat cu o aroma de branza savuroasa similara cu Hot Cheetos (doar mai putin condimentata)".