Continuă să văd asta

Aceste top-uri Puternice de Crăciun pe Trend sunt în realitate $ 20 de bluze Dirndl German

Anonim

Din punct de vedere tehnic, această "bluză dirndl" este din Zara. Dar acelea identice pot fi găsite pe Amazon.

Luna viitoare, mă duc la Munchen pentru Oktoberfest cu prietenul meu și bunicii bavarezi. De aceea m-am trezit recent într-un magazin de lux, într-un colț demodat din Berlin, încercând componentele unui dirndl tradițional (bluză, rochie, șorț). După ce am pus doar partea de sus, care a umflat umerii și un midriff gol (bluze dirndl opri chiar sub linia de sutien, astfel încât să nu cumpere sub talie strâns tors de rochie), m-am uitat în oglindă și a avut sentimentul Am văzut acest aspect în altă parte. Și nu doar în anunțurile de bere vintage. Pare ciudat, având în vedere că niciodată nu m-aș fi îmbrăcat într-o cusătură albă, cu maneci, cu pene de bust.

Am deschis fila Instagram's Explorare pe telefonul meu și mi-am dat seama imediat de ce: Legiunile modelelor Insta cu Positano, cu jumătatea superioară îmbrăcate în halate care păreau ca și dirndlblouse, mi-au privit înapoi, probabil mi-au atins părul . Chiar a fost Chiara Ferragni de Salata Blondă, într-un număr decupat, în afara Ibiza. Și versiunea franceză a modelului Gabrielle Caunesil, de pe litoralul roșu-în-soare. Și influența Lotta-Liina Lavanti la Copenhaga (deși ar putea purta adevăratul articol).

Vezi acest mesaj pe Instagram

☕️

Un articol postat de Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

Încă în magazin, m-am dus înainte și înapoi între rafturile din secțiunea Oktoberfest și telefonul meu, comparând selecția magazinului cu dirndlblusen tradițional și secundar, cu vârfurile momentului purtate de fetele Instagram care par a fi permanent concediu de odihna. Detaliile sunt în mod surprinzător de asemănătoare, de la lungimea tăiată, până la bustlinele adunate, până la mânecile umflate care pot fi împinse de pe umeri. Cea mai mare diferență sunt prețurile. Există încă zeci de culturi de culori vii, dar un post recent pe "Repeller" îl identifică ca fiind "fenomenul bluzei albe" și își urmărește originea înapoi la o cămașă eliberată de micul etichetă francez MaisonCléo. Mai recent, eticheta Los Angeles Courtyard a început să facă versiuni similare. Aceste topuri costă undeva în jurul valorii de 100 $, dați sau luați.

Vezi acest mesaj pe Instagram

vine mâine