acest lucru este incredibil

Acest fier de cărbune de 10 dolari îmi dă un mic dejun Instagram-Worthy

Anonim

Dashul face mici vafe fotogenice.

A trăi într-un apartament studio este ca și cum ai trăi într-un joc de Tetris : Întotdeauna rearanjezi lucrurile și mereu te lupți cu ideea de a adăuga chiar și un obiect. După doi ani de reorganizare a aceluiași studio, am crezut în sfârșit că aranjamentul meu a fost suficient de eficient pentru a invita patru persoane să stea și să mănânce brunch.

Am pregătit un meniu și am cumpărat aproximativ 150 de alimente și articole, inclusiv un Dash Mini Waffle Maker, pe care l-am văzut pentru prima oară la Urban Outfitters, pentru $ 18, înainte de ao respinge ca pe un alt tchotchke inutil. Dar când l-am văzut pe site-urile Target, Crate & Barrel și Bed Bath & Beyond pentru doar 9.99 dolari (și cu recenzii stelare), m-am gândit că ar putea fi ceva. Așa că am cumpărat unul.

Unul dintre articolele din meniul meu de brunch a fost o rețetă de la Bon Appétit pentru vafe de porumb care implică amestecarea făinii de porumb cu făină de uz general și cu sâmburi de porumb rasă. Lovitura rezultată a fost destul de groasă, dar Dash-ul la tratat ca un campion. Copia de anunțuri numește acest lucru mini și este într-adevăr - filtrul de vafe de dimensiuni de palmier este atât de mic, se poate potrivi cu ușurință într-o geantă - dar indiferent de cât de mult m-am îngrijorat că voi suprapune fierul, scuipând în afară cefele de mărime de ceai, care erau perfect rumenite și pufoase. (O lumină albastră mică vă permite să știți când au terminat.) După nouă vafe, doar două picături de aluat ar putea fi văzute pe lateral.

După ce am aranjat cu grijă vafele într-un mod pe care speram că-l va face pe prietenii mei de stil alimentar mândru, le-am servit oaspeților mei, care au spus că arată ca Eggos produs în masă, dar au gustat mult mai bine. Platoul meu era gol în mai puțin de zece minute. Este o dovadă a rețetei de vafe, dar și a calității fierului de vafe Dash. Singura mea problemă este că îmi doresc ca vafele să fi fost puțin mai crocante, dar asta s-ar putea face cu ceva timp într-un cuptor cu căldură scăzută, pe care am hotărât să nu-l trec, deoarece aveam alte feluri de mâncare pe meniul meu, căldură.

Acum, când brunch-ul meu a venit și a plecat, fabricantul de vafe este închis în bucătărie, din vedere, din minte. Și nu simt absolut nici o vină în a adăuga încă un lucru în apartamentul meu ridicol de mic.

Dash Mini Waffle Maker

Alte gadget-uri de bucătărie aprobate de Strat

MoMA Butterup Knife

Cu câteva luni în urmă, scriitorul Collier Meyerson a scris despre dragostea ei de un cuț de unt. În această lună, sa întors cu știri despre un cuțit cu unt de unt chiar mai superior: "Are o caracteristică foarte specială de design - mici găuri mici de-a lungul perimetrului cuțitului, care ar putea să nu pară prea mult, dar sunt complet magice. Când vă săturați într-un băț rece, rândul de cercuri sparge chiar și untul de la frigider în cele mai delicate mici curiciuri.

Benriner Green Mandolin

Cu un an în urmă, bucătarul-șef Gabriel Kreuther ne-a spus de ce a folosit același Benriner Green Mandolin de ani de zile și ani: "Există o lamă obișnuită pe o parte, care vă permite să obțineți o tăietură precisă și consistentă", spune el. "Pe de altă parte, puteți adăuga atașamente pentru a ajusta dimensiunea tăierii. Există unul pentru julienne, zaruri, chopuri - toate într-un singur echipament. Îl folosesc pentru toate grătarele și salatele mele și nici un cuțit nu a creat vreodată un julienne mai bun ".

Fericit de vânzare de 10 bucăți de metal Chopsticks

Scriitorul de scriere Maxine Builder iubește aceste bețișoare din metal: "îmi umplem sertarul pentru ustensile cu bețișoare de metal, care nu se rup sau nu, nu pată și pot fi folosite din nou și din nou. Oțelul inoxidabil este ușor de curățat și nu absoarbe mirosurile, astfel că ouălele dvs. nu iau gustul unei prăjituri Sichuan. "