acest lucru este incredibil

Acest ulei de măsline de 11 dolari mi-a dat cea mai bună peliculă din viața mea

Anonim

Ca scriitor de frumusete, este treaba mea sa incerc noi tendinte in machiaj si ingrijire a pielii, dar un lucru pe care nu l-as putea incanta niciodata era tendinta de a folosi uleiurile ca hidratant. Ca pe cineva cu pielea grasă, am găsit întotdeauna ideea de a pălni mai mult ulei pe fața mea contraintuitivă. Am devenit intrigat, totuși, când citeam Alegerea Paula și guru-ul de îngrijire a pielii notat cu un ulei squalan misterios (sună ca mâncare, nu-i cel mai bun hidratant facial).

Primul lucru pe care trebuie să știți despre uleiul de squalane este că nu este ulei de squalen. În timp ce squalena este produsă din ulei de ficat de rechin, squalanul este derivat din măsline, trestie de zahăr și alte surse de plante durabile. Partea cea mai interesantă despre squalane este că este o componentă găsită în sebumul uman (aka face oil), ceea ce face ca pielea să fie identică cu pielea - folosindu-l, restabilește pielea la ceea ce ar trebui să arate și să simtă.

Îngrijire instantanee a pielii 100% Squalane

Spre deosebire de alte uleiuri care tocmai se așezaseră pe pielea mea, Îngrijirea de Zi Timeless Skin Care Squalane se scufundă repede (este ca și cum pielea mea o înmoaie), fără a simți acea stare grosolană. A fost o revelație a unui hidratant. Acum am mai multă iritare - patch-urile uscate au dispărut, iar pigmentul și hidratarea pielii mele sunt mult mai uniforme. Pur și simplu aplic trei sau patru picături de ea pe fața mea proaspăt spălată și exfoliată și măsoară-o. Dacă fața mea este puțin roșie dimineața, voi adăuga o picătură sau două la hidratantul meu de dimineață, după dus, pentru un pic de hidratare pick-me-up.

Pentru că sunt jurnalist, mă interesează ceea ce face lucrurile, dar dacă nu aveți timp să faceți propriile cercetări, permiteți-mi să spun doar că jurnalele medicale au ajuns la concluzia că squalan nu are efecte asupra pielii și protejează împotriva radicalilor liberi de daunele provocate de soare. Pentru doar 11 dolari, este produsul de frumusețe din arsenalul meu cu cea mai mare rentabilitate a investiției.

Alte hidratante aprobate de Strat

Weleda Skin Food

Autorul Sweetbitter îi adoră hidratatorul de produse "Weleda Skin Food": "Pielea mea era perfectă, chiar luminată și deloc grasă. Weleda Skin Food este un hidratant complet destinat și complet, pe care acum îl păstrez în trei: noptieră, mașină și geantă. Este un produs chimic în vedere, este ulei de floarea-soarelui, ulei de avocado și extract de pansy și se hraneste pe măsură ce se dizolvă în pielea ta.

Etude Casa Moistfull Crema de colagen

În rutina de îngrijire a pielii în mai multe etape, Rio Viera-Newton consideră Etude House Moistfull Collagen un "dupe ieftin pentru Tatcha. Bogate și hidratante. "

Bio-ulei pentru îngrijire a pielii

Writerul Carson Griffith este un fan al moisturizatorului preferat al lui Kim Kardashian: "Când sunt ars de soare sau ravagii de frig, pot aplica mai multe aplicații pe zi, permițând pielea deteriorată și parfumată să bea lichidul. Am luat sticla în saună împreună cu mine la sala de gimnastică, astfel încât vitaminele A și E și extractele de plante se pot amesteca cu aburul pentru a face tot ce trebuie să facă pentru a-mi face pielea fără vârstă. E atât de ieftin încât nu am nici o problemă să-mi împrăștie întregul corp. "