acest lucru este incredibil

Acest trepied de 19 dolari mă ajută să fac fotografii ca un fotograf semi-profesionist

Anonim

În timpul înălțimii carierei mele de liber profesionist, am scris cel puțin trei povestiri de frumusețe pe săptămână, iar editorul meu a insistat să le ilustrez cu fotografii ale feței mele pentru a arăta cât de bine produsele de îngrijire a pielii și machiaj pe care l-am examinat lucrat. Acest lucru a fost bine, cu excepția faptului că nu aveam niciun echipament necesar pentru a lua autoportrete demne de publicare sau chiar pentru autoevaluări, deoarece aparatul de fotografiat din față al iPhone-ului mi sa părut că are megapixeli ai unui cartof (ceea ce înseamnă că a fost aspirat). Așa că mi-am făcut fotografii prin echilibrarea camerei DSLR pe grămezi de junk, fixând un timer automat și rugându-mă în tăcere ca aparatul meu să nu cadă la sol în timp ce "așezam", adesea cu o armă de sticle și tuburi.

Dar aparatul meu a căzut mai multe ori în timpul acestor fotografii MacGyver de la domiciliu decât mi-aș dori să recunosc și, după o vărsare deosebit de urâtă, am ajuns la concluzia că nici măcar cel mai ieftin trepied îmi va păstra aparatul foto mai sigur decât nici un trepied . Așadar, am cumpărat literalmente cel mai ieftin trepied de înălțime pe care l-am putut găsi pe Amazon - trepiedul ușor AmazonBasics, pentru mai puțin de 25 de dolari - imaginându-mă că, dacă l-am urât sau sa rupt, cel puțin nu am investit prea mulți bani.

Linia de pumn, desigur, este că acest trepied este foarte bun, și aproape trei ani și două zboruri trans-Pacific mai târziu, acesta funcționează perfect. Este ieftin, dar se simte scump, cu picioare de aluminiu care alunecă ușor la orice înălțime de care aveți nevoie și blocați în poziție cu ajutorul unei catarame din plastic. Există un nivel pe placa de cameră, deci știți dacă trageți drept și picioare din cauciuc care pivotează și stabilizează platforma, chiar dacă vă instalați pe covor sau pe o suprafață altfel neuniformă. Dacă aveți nevoie să faceți o fotografie verticală, montura se rotește cu ușurință și se blochează în poziție cu o rotire a unui buton.

Acest trepied este de asemenea la fel de usor ca si numele sugereaza, si este compact, pliere pentru a se potrivi intr-un valizat verificat. Știu asta din experiență, pentru că l-am adus cu mine când am călătorit în Seul, Coreea de Sud, timp de câteva luni, pentru a scrie despre frumusețea K și pentru a lua multe fotografii de la mine purtând măști de foi atât pentru muncă, cât și pentru plăcerea mea narcisistă.

Eu nu iau cât mai multe egoi pe o bază profesională în aceste zile, dar eu uneori fac fotografii pentru poveștile mele și voi busta acest trepied dacă simt că am nevoie de un set suplimentar de mâini. Este un lucru minunat de a avea la întâlniri de familie, atunci când luați o fotografie de grup poate fi o încercare, și cu adăugarea unui adaptor puțin mount pentru ao folosi cu iPhone-ul meu, a devenit și a rămas o parte de neînlocuit a kitului meu de fotografie improvizată.

Chiar și iubitul meu, fotograf profesionist care a cheltuit sute de dolari pe "bastoane", așa cum le numesc în afaceri, este impresionat de calitatea acestui trepied pentru preț. În experiența sa, trepiedele ieftine scapă din greutatea camerei și își schimbă poziția, chiar și după ce le-ai setat - ceea ce nu se întâmplă niciodată cu acesta. Deși are dreptate că trepiedul meu nu va susține o cameră care cântărește zeci de kilograme sau mă ajută să trec peste o scenă la fel de liniștită ca și când ar fi pe un trepied video adecvat, cu o montare pe cap fluidă, îmi păstrează camera în siguranță loc pentru atâta vreme cât am nevoie să fie acolo. Pentru scopurile mele semi-profesionale, asta e tot ce am nevoie.

AmazonBasics Trepied ușor cu 60 de inci cu sac