acest lucru este incredibil

Acest fan iPhone de 5 dolari este cel mai puțin am petrecut pe cel mai confort

Anonim

Nu mă simt bine în căldură. Mă înrăutățește și mai mult pe platformele metroului, așteptând trenurile întârziate și întrebându-mă cum o să mănânc transpirația care se împărțește între lamele mele înainte de a ajunge la biroul meu.

De când un tren F plin de pasageri a pierdut puterea și a rămas blocat subteran pentru aproape o oră la începutul acestei luni, naveta mea zilnică a preluat un nou nivel de mizerie mugă. Acum, ziua mea începe cu o combinație de transpirație unde-a-F-este-acest-tren presărat cu câteva picături de de-a face-mă-chiar-încercați sudoare.

Deși nu există prea multe pentru a distrage atenția de la doomul iminent, care navighează în dimineața de dimineață a MTA, ventilatorul de telefonie mobilă cu opt pini de la Pandawell oferă o soluție rapidă pentru a vă face călătoriile în tren un pic mai suportabil.

La 5 dolari, acest mic obiect gadget este cea mai mică sumă de bani pe care am cheltuit-o pentru cel mai mult confort. Am descoperit-o în timp ce aștepta în linie la Sursa de hârtie din Concurența de la Centrul Rockefeller - o captură de căldură subterană din proprie inițiativă - vara trecută. Deschideți acest ventilator din plastic în portul de încărcare al iPhone-ului dvs. și voilà, un pic de consolare într-o situație de abur. Fan-ul în sine este atât de simplu, nu are nici măcar un comutator de pornire sau oprire, dar ocazional face ca telefonul să creadă că lansați iTunes, podcast-uri sau alte aplicații de ascultare. Nu pot conta de câte ori am auzit tonurile joase ale gazdei NPR sunetind briza mea. Acesta cântărește la doar o uncie și este făcut din plastic moale, deci, dacă vă prindeți degetele în lamele sale, veți supraviețui neatins. Acesta va afecta bateria, dar nu vă mai reîncărcați frenetic feedul Instagram. Îl folosesc în scurt timp de cinci până la zece minute; scurgerea bateriei de 1 până la 2 procente se scurge la aproximativ zece minute. Aruncați unul în sacul de la sală și unul în geantă, astfel încât să nu mai aveți niciodată puțină ușurare.

Îți păstrează fruntea uscată, oferă o cooldown pentru gropi transpirați și trece printr-un ambreiaj când vine vorba de topirea machiajului. Dacă sunteți suficient de curajoși pentru a încerca mâna la eyeliner lichid, deoarece temperaturile se apropie de triple cifre, țineți ventilatorul la câțiva centimetri de pe față pentru o uscare rapidă.

Și în timp ce vă înfruntați în briza dvs. personală, protejată de masele de navetiști înghesuiți, nu vă surprindeți dacă atrage admiratori impresionați de capacitatea dvs. de a vă transforma telefonul mobil într-o consolare.

Pandawell cu 8 pini de iluminat telefon mobil ventilator

Alte moduri preferate de a rămâne cool

Stadler Form Fan OTTO

Ne-am propus să găsim un fan al apartamentului, care nu era hidos. Cu asta am revenit. (Citiți mai multe aici.)

Insten Fan portabil mini USB cu ventilator portabil

Un ventilator portabil, care a fost testat de un scenarist la stațiile de metrou și în cozile congestionate, cu coșul de gunoi de la Disney World. (Citiți mai multe aici.)

Aparat de aer condiționat Mini-Compact Frigidaire

Cel mai bine-revizuit (pe Amazon) in-fereastra de aer conditionat pentru camere mici. (Citiți mai multe despre el aici.)