săptămâna fugly

Această noapte galben strălucitoare 85 dolari este un pic Garish, dar eu îl iubesc

Anonim

De asemenea, vine în corespondență complet asamblată.

Există anumite lucruri în viață care sunt atât de urâte, sunt frumoase, sau atât de urâte, încât sunt drăguțe. (Francezii îl numesc jolie laide, japonezii, busakawa.) Gândește-te la buldoge, nasuri accidentate - sau la Birkenstock. În această săptămână, sărbătorim chipurile pe care numai o mamă le-ar putea iubi. Bine ați venit în săptămâna Fugly.

Nimeni nu iubește galbenul. În cele mai multe sondaje informale (dimensiunea eșantionului: colegii din imediata vecinătate), am descoperit că este culoarea pe care majoritatea oamenilor cred că o consideră cea mai rea. Este, de asemenea, o culoare care, atunci când este angajată pe pereții dormitorului, poate fi somn-inhibitorie. Vizibilitatea sa ridicată este atât de alarmantă pentru creierul uman încât este aplicată vestelor de trecere și autobuzelor școlare pentru a scoate oamenii din state de liniște, împiedicând copiii școlare să fie loviți de vehicule. În "Wallpaper galben" al lui Charlotte Perkins Gilman, chiar conduce literalmente o doamnă nebună. În ciuda acestui fapt, există o gamă specială de galben, dar nu pot să-l găsesc pe cel rău. Este mai cald, mai adânc și mai puțin saturat decât canarul. Nu pastela, ci o schimbare a erei atomice, cum ar fi melamina familiei Brady. Gândiți-vă la spectrul de la Goldenrod de la Crayola până la culoarea cutiilor cu calorii mate. Este Rozul Milenial de galben. (Și este, de fapt, foarte Memphis.)

Într-o decizie recentă de a-mi auto-medicina ennui-ul cu terapia de culoare, mi-am găsit mielnială galbenă (ea va prinde pe!) Fixtures pentru a lumina colturile pasty din apartamentul meu. În timp ce vizitează Target, am văzut această noptieră. Din punct de vedere structural, părea inofensiv, dar din punct de vedere al designului, a fost ambiguu în materialul sursă. "Ce trebuia?" M-am gândit cu voce tare. Manerele sale au fost aproape 100 la sută în ultima vreme, iar modelul decorativ a fost "blogul mamei" în cel mai bun caz. M-am încruntat. Dar lucrarea de vopsea ocheră era atât de plăcută și nu puteam să mă răzgândească. În acea noapte, am cumpărat-o online.

Majoritatea obiectelor dimensiunile mini-frigiderelor sunt incredibil de costisitoare pentru a vă livra, dar nu și pentru asta. Avea transport gratuit, iar trei zile mai târziu a ajuns în Brooklyn. A fost foarte împachetat și, spre surprinderea mea, a fost complet asamblat. Colecționarea de mobilier este la fel de plictisitoare cu cât este plictisitoare, nu are corelație reală cu inteligența și nu este niciodată făcută prima dată. Dar tot ce trebuia să fac era să-l despică din cutie și să-l instalez. Instalarea a durat 20 de secunde.

Funcționează destul de rezonabil, oferind o mulțime de spațiu de depozitare la nopți cu cele trei sertare. (Folosesc sertarul de jos ca "sală de gimnastică" pentru a ține o serie de benzi de rezistență, Tiger Balm și cremă de steroizi.) Suprafața sa neporoasă poate fi curățată cu ușurință de inelele de cafea. Nici măcar nu se învârte. Ar fi absolut indescriptibil daca nu era pentru nuanta: sulfurica si un ochi. Ar trebui să mă obosesc de urâțenia ei, presupun că am putea să-i dau întotdeauna un strat nou de vopsea. Dar, până atunci - eu sunt, standul meu galben și un zâmbet mare pe față.

Elkton Sfârșitul Tabelul trei sertar pictat galben

Mai multe mobilier Fugly Yellow ne place

Sauder Soft Tower Modern Biblioteca

Anglepoise Lamp de Margaret Howell

Modway Insect Dining Scaunul lateral

Artek Aalto scaun 60

Țintă de masă rotundă rotundă Powell

Ikea Lipsă Masă laterală

Carpet din fibră de sticlă galbenă neagră Hughapy

Frigider SMEG