acest lucru este incredibil

Acest set de buze pe care l-am folosit timp de un deceniu mi-a oferit scopul meu de sprâncene

Anonim

Realizarea ma lovit în prima zi a unui semestru în străinătate la Paris: femeile de aici au sprâncene incredibile . Auzul femeii franceze a fost și rămâne un clișeu obosit, dar asta nu o face mai puțin adevărat - mai ales când ești un student de 20 de ani, care în mod obișnuit este înconjurat de oameni purtând sweatpants la clasă. La sosirea mea, am decis că o mulțime de recurs au avut de-a face cu aceste sprâncene îndrăznețe, sculptate și neclintite. S-ar putea să fi fost primul gând credibil pe care l-am avut atunci când jet-ul a început să se desprindă.

Destinat să ajungă la bord, m-am îndreptat spre Le Bon Marché, unde un agent de vânzări ma condus direct la contorul de produse cosmetice Bobbi Brown și am scos Brow Kit. Ea a spus că este cel mai bun lucru pe care l-au avut pentru sprâncene și a început să umbrească în a mea (nu rar, în sine, dar cu siguranță nu dens sau în formă) cu o perie unghiulară mică. Și apoi, voilà: sprâncenele mele au absolvit de la existența doar la încadrarea chipului meu cu un scop. Ei aveau aspectul plin, periat de sprancene, care nu fuseseră niciodată suprapuse, crescuseră în densitate perfectă și aveau o formă fără să se uite prea sculptate. Acest lucru se datorează două lucruri: (1) Peria diagonală este fermă, astfel încât să puteți aplica pulberea în anumite curse și unghiuri și (2) fiecare set vine cu două nuanțe de culori ale frunții, care sunt puțin mai astept decât v-ați aștepta, care nu se potrivesc culorilor strălucitoare colorate sau părului lucios artificial. Dar pentru o brunetă blondă sau ușoară, asta face ca rezultatul final să arate atât de natural.

La Le Bon Marché, eticheta de preț pe Brow Kit ma înăbușit. Rata de schimb a fost atunci nefavorabilă pentru americani și am fost student. Dar timpul ar dezvălui faptul că acest set de ochi nu era un tub de droguri cu rimel: durează ani de zile. Au trecut zece ani de când mi-am cumpărat primul Kit de la Paris în Paris, și abia am început pe a treia. Prin matematica, costul pe aplicație este de aproximativ trei cenți pe zi. Și o folosesc în fiecare zi, fără nici o greșeală. În aceste zile, o să scot un pic de Glossier Boy Brow peste el, doar pentru a ține lucrurile în loc pentru a doua zi. Și ca un bonus: Kit-ul - un compact all-in-one care face acest machiaj deja bun chiar mai bun, deoarece este portabil - include o pereche mică de pensete care sunt cele mai bune pe care le-am folosit vreodată, inclusiv cele de dimensiuni medii, punct. M-am îngrijorat în ultimul deceniu că Bobbi Brown ar putea să nu mai facă acest kit, dar mă asigur cel puțin că, dacă va dispărea, am patru sau cinci ani de sprâncene pline și moi în bancă.

Bobbi Brown Brow Kit

Alte materiale de umplere pentru stropi

Boy Brow

Boy Brow - un favorit universal imediat după lansarea lui Glossier - este util pentru pieptenele de pieptene și pentru a le da puțină atenție. Îl împerechez pe Brown Brown cu setul Bobbi Brown.

MAC Eye Brows

"Îmi plac creioanele. Acest produs MAC este foarte ușor de aplicat și foarte subțire, deci face o treabă excelentă de a crea iluzia părului individual în zone neuniforme ", spune Robin Evans, care a recomandat acest creion lui Rio Viera-Newton.

MAC Great Brows

"Am o mulțime de clienți care au fie frunze extraordinar de pigmentate, puțin sparte, fie suferă de căderea părului în jurul zonei frunții. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le pot face pentru acest lucru este să intră într-un salon și să-i înfrumusețească sprâncenele - aceasta oferă iluzia sprâncenelor mai groase și mai îndrăznețe ", spune Mitra Khazeni, de la salonul Matthew Preece din Santa Monica, Newton despre acest kit. "De asemenea, îmi place să folosesc pulberi pe astfel de sprâncene în loc de geluri sau creioane. Gelurile și creioanele pot arăta cu adevărat intense și false dacă clientul suferă de sprancene super-rare. În schimb, folosesc pulbere sub sprâncene, care pare mai naturală. Preferatul meu este acest kit de la MAC, care vine cu două tipuri de perii, în funcție de ce parte a frunții pe care încercați să o rezolvați ".

Laura Mercier Brow Powder Duo

Khazeni a recomandat, de asemenea, această pulbere pentru sprâncene la Viera-Newton. Cele două tonuri și nuanțele asimetrice amintesc de setul de frunte - bun pentru persoanele care au deja perii și pensete care le plac.

Uleiul de ricin pur

"Dacă aveți sprâncenele neclar, uleiul de ricin este uimitor pentru stimularea creșterii părului. Am văzut uleiul de ricin ajutându-i în serios pe sprâncenele oamenilor ", a spus Evans lui Viera-Newton.