acest lucru este incredibil

Acest încărcător de telefon de lungă durată este practic indestructibil

Anonim

Acesta vine și în alb, auriu și negru.

Iată ceva mic care vă va face viața instantaneu mai bine: un cablu de încărcare de lungă durată (mă refer la o lungime totală de 10 picioare), realizat de Anker și disponibil pentru telefoane Apple sau Android.

Prietenul care mi-a dat-o este obsedat din punct de vedere tehnologic și predispus la petrecerea orelor petrecute în căutare de cele mai bune lucruri de orice element electronic pe care-l înclină să cumpere. După o analiză foarte atentă, el a considerat că PowerLine + este standardul de aur al cablurilor - "cel mai durabil cablu din lume", a spus el în timp ce mi-a oferit-o. Până acum, a murit drept.

Timp de doi ani, l-am folosit în fiecare zi. În casa mea, o voi trage de-a lungul peste tot. Pot să stau pe orice capăt al canapelei și să-mi încui telefonul sau să mă întind până în pat (mai degrabă decât să văd un cot peste banda de alimentare) sau chiar să mă plimb pe bancheta din spate a unei mașini cu telefon conectat la mufa de țigară și încă folosesc telefonul în timp ce îl încărc. (De ce sunt prizele de curent situate întotdeauna în locurile cele mai puțin convenabile?) Doi ani întregi de utilizare grele mai târziu, nu sa despicat, rupt, îndoit sau chiar a început să se rupă - și am rătăcit, răsucite, întinse și a renunțat repetat.

Prietenul meu tehnic, de asemenea, mi-a prezentat ideea pierderii de linie - ceea ce înseamnă că, cu cele mai lungi cabluri de încărcare, dispozitivul se va încărca mai lent - dar Anker a perfecționat tehnologia care îi permite să meargă chiar mai repede (bineînțeles că l-au denumit PowerIQ). PowerLine + ia toate dispozitivele mele de la un procent la o încărcare completă în aproximativ o oră. Spre deosebire de alte cabluri pe care le-am încercat, are și un sfârșit de încărcare subțire, așa că funcționează cu aproape orice caz telefonic - chiar și cutia mea voluminoasă Otter Box, care, ca persoană care renunță la telefon cel puțin de două ori pe zi, trebuie să este un zeu.

Anker PowerLine + cablu de iluminare (10ft) Cablu de încărcare

Un alt accesoriu pentru telefonul aprobat de Strat

LuMee Duo pentru iPhone 6 / 6s / 7

O cutie de tip Otter este excelentă pentru a vă proteja telefonul, dar când vreți un caz care să vă poată lumina pentru un autocolant perfect, luați LuMee: "În primul rând: lumina. Veți descoperi că este dincolo de jenant să folosiți LuMee Duo în public (pe care tocmai luminați un dreptunghi aprins de lumină asupra ta și a tuturor celor din apropiere), dar produce fotografii incontestabil de perfecte. Porniți-l și sunteți într-o căldură (sau incandescentă, în funcție de preferința dvs.) strălucitoare aproape angelică.