acest lucru este incredibil

Această perie daneză pentru laptop este surprinzător de eficientă

Anonim

Retete de rămas bun.

Am lucrat odată cu un tip care și-a șters laptop-ul cu un dezinfectant șterge în fiecare zi când a intrat în birou. Angajamentul său de a curăța cheile a fost șocant și inspirat, dar știam că nu voi face niciodată același lucru. Am lucrat pe birouri murdare și computere pentru o viață (admit că, într-o perioadă întunecată, am petrecut mai mult de un an folosind un laptop cu un ecran rupt) - și am fost întotdeauna mai mult tipul de persoană care să se răzgândească tastatura deasupra, scuturati frigele si treceti mai departe.

Dar într-o zi, într-o scufundare adâncă online pentru accesorii de birou, am găsit peria pentru laptop Hay. Am cunoscut marca de design daneză, deoarece a deschis o mini-piață de bunuri jucăușă jucăușă în subsolul magazinului de design Soho de la MoMA și a iubit-o din periuța de dinți galben strălucitoare pe care o folosesc în ultimele luni pentru a mă face simt ca un extra în ea, așa că am sunat pe cineva să-l testeze pe calculatorul meu de lucru.

Și într-o serie de evenimente pe care chiar nu le-am putut anticipa, datorită acestei perii mici, am devenit tipul ăsta. Pentru a incepe, este ca o consolă de birou de birou din lemn de mijloc de secol la mijlocul secolului: perfectă în eleganța simplistă (și acum că știți ce este, la fel ca în consola, o veți vedea peste tot). Piesa din față - realizată din păr dur, scurt, păr negru de capră - este destinată tastaturii. Puteți să o țineți vertical și fie să glisați drept în sus pe chei de sus în jos, sau, după cum prefer, pe orizontală pentru a obține o străpungere mai amănunțită între fiecare rând de taste. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să apăsați o mulțime de chei și să închideți accidental toate filele (ca și dezinfectarea pe care o ștergeți), doar pentru a ieși din fructele pline între K și L, ceea ce este incredibil de satisfăcător. Perii de cai mai lungi și mai moi sunt destinați ecranului, evitând cu ușurință buzunarele de iepure de praf. Am testat, de asemenea, părul de cai pe niște grămezi de praf pe jumătate ascunși în spatele calculatorului, unde funcționa la fel de bine ca un mini-duster. Cea mai bună parte este probabil că se îndoaie într-o bază îngustă de 1.75 inchi care se poate ridica pe cont propriu - m-am dus la plecarea mea la picioarele monitorului meu, un nou partener de birou cu blană - și are doar 3 centimetri lungime, astfel încât să se poată potrivi cu ușurință și într-o carcasă sau geantă de laptop. Praful în mișcare - la La Colombe, în metrou, oriunde vă deschideți laptopul - nu a fost niciodată atât de elegant.

Pensulă pentru laptop