lucruri ciudate pe care le iubim

Acest jucărie de birou este cea mai bună formă de terapie

Anonim

E ciudat de dependență.

Am mâini neliniștite. Când sunt anxios sau încearcă să vină cu o idee (sau neliniștită despre încercarea de a veni cu o idee), ei încep să se fideze. O să-mi trag lobul urechii drepte și să-mi zgâri spatele scalpului. O să decolez și să-mi șterg ochelarii la infinit. Dumnezeu să mă ajute dacă am un zit.

Deci, când găsesc lucruri care să ocupe fixarea mea manuală - lucruri spinoase, spongioase și satisfăcătoare de text - le cumpăr. Anul trecut, într-o excursie la emporiul japonez Tokyo Hands, unde puteți găsi totul, de la un exercițiu de maxilar până la un săpun cu ulei de cai, am plecat cu o baghetă întinsă de 20 de dolari. În aceași vacanță, am cumpărat un breloc de presă Doraemon sushi, pe care l-am obligat să-l arunc din suprasolicitare. (Dacă sunteți în căutare de adorabil de primăvară alimente faux, japonezii au perfecționat forma.)

Nimic în comparație cu descoperirea mea, totuși, la începutul acestui an, la Brookstone în JFK. Atunci am văzut Kinetic Sand, care, la prima vedere, părea să fie una dintre grădinile zen de pe desktop. În instinct, am apucat murdăria cu pumnii și am experimentat ceva aproape de nirvana tactilă. Este greu să descrii exact ce simți, deși stoarcerea nisipului umed - starea sa galopantă, semi-lichidă care se transformă într-un solid atunci când este compactată - se apropie. Spre deosebire de vărul găsit în natură, nisipul cinetic are un anumit grație de cauciuc - se destramă ca o cascadă, amestecând fire deoarece conține de fapt ulei de silicon (2% din acesta, restul fiind nisip natural). Este ca și cum ați vedea o prăbușire a rafturilor de gheață sau o alunecare de teren cu o mișcare lentă, minus implicațiile apocaliptice. Conturile Instagram dedică alimentări întregi plăcerilor senzoriale ale lucrurilor. Sunt un om însuși, dar unii oameni găsesc sunetul tăiat și tăiat și liniștit.

Acum am o geantă de trei kilograme de jucărie făcută de suedezi, așezată la biroul meu. De câte ori simt nevoia, o să iau o mână și să mă joc cu ea. Din cauza puterilor supranaturale ale siliconului, nu se usucă niciodată și nu face niciodată o mizerie. E cel mai mic pe care l-am petrecut vreodată pe terapie.

Kinetic Sand

Alte jucării de birou satisfăcătoare din punct de vedere tehnic

Gak

Ca gen, umiditatea este și mai populară decât nisipul, dar mi se pare mai puțin utilă. Lucrurile sunt distractive pentru a stoarce și a stoarce (și sunetele!), Dar va trebui să fii atent, deoarece are tendința de a lăsa un melc ca un slick și colectează scame și fuzzies.

Sunt doar câteva dintre acestea, dar Amazon are mai multe culori aici .

Playfoam

O preluare pe Floam, care era în esență Gak cu bile de polistiren, aceste lucruri sunt atât de distractive încât să se prăbușească în diferite forme. Dezavantajul major este că se usucă rapid și se întărește, pe care comercianții încearcă să-l transforme într-un punct de vânzare, dar chiar și ca un copil, știam că este o bucurie trecătoare.

Bubber

Fratele spiritual al Nisipului Kinetic, Bubber este mai de argilă, cu o granulă mai fină. E aproape ca o versiune mai dificilă a lui Play-Doh. Deși preferă textura mai aerată a lui Kinetic Sand, Bubber poate fi modelată pentru a-și păstra forma, de asemenea, fără a se usca.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cele mai bune umbrele , cuțite de friptură , bagaje rulante și covoare de yoga. Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Cel mai bun decor de birou: de la papetărie belgiană până la foarfece japoneze