lucruri ciudate pe care le iubim

Acest mahmurean scapă de păr în jurul bărcii mele

Anonim

Este uluitor de simplă: îndoiți-o și rotiți-o peste față.

În ultimii ani, pielea din jurul gurii și bărbiei a devenit foarte sensibilă. Este predispus la erupții cutanate, dar, de asemenea, joacă gazde la o erupție cutanată recurentă - mâncărime roșii mâncărime pe care le tratez cu o cremă de steroizi cu prescripție medicală. Deci, ca să nu trezesc dragonul deranjat, intervenesc cât mai puțin posibil: fără atingere, fără machiaj, fără măști întregi. Când vine vorba de îndepărtarea părului, mă îndepărtez de orice, care irită o zonă vastă de piele, cum ar fi rasul sau depilatoarele chimice. Voi ceara (usor si curajos) si tweeze (care dureaza pentru totdeauna).

Dar regimul meu de indepartare a parului este sprijinit si de un al treilea pilon: REM Spring Facial Hair Remover, o bobina metalica stransa de aproximativ cinci centimetri lungime, cu manere metalice conice la fiecare capat. Folosesc arcul cel mai adesea pe barbia mea între ceruri, în special pentru colectarea eficientă a firelor fine, fragile sau de altfel greu de înțeles. Procesul este uimitor de simplu: îndoiți pur și simplu bobina din oțel inoxidabil într-o formă U cu capul în jos și rotiți-o de-a lungul feței. Iată un videoclip dacă aveți nevoie de ajutor vizual. Reglează forma bobinei, în funcție de ce parte a feței țintesc, alternând între o strângere U și o curbă mai liberă (ca o umbrelă jumătate deschisă).

Spre deosebire de tweezing, se poate face fără o oglindă sau iluminare decentă. (Se ciupeste putin mai putin si nu provoaca aproape nici o rosie, spre deosebire de benzile de ceara.) Asta inseamna ca poate fi folosit oriunde; O voi face fără minte în timp ce văd vechile episoade ale misterelor nesoluționate . Partea mea preferată cu privire la folosirea primăverii îmi supraveghează munca la sfârșit. Dacă, ca mine, aveți o plăcere perversă de la a privi la părul mic pe benzile de ceară folosite, REM Spring se zgârie într-o manieră similară. Este de obicei o recoltă fină și în primăvară sunt întotdeauna mai mulți peri prinși decât se așteaptă. Curățenia e briza. Clătesc părul în chiuvetă, ștergeți bobinele cu alcool - mai puține ori decât ar trebui - și lăsați-l să se usuce înainte de al pune departe.

REM primăvară pentru îndepărtarea părului

Mai multe soluții de îndepărtare a părului aprobate de Strat

Shiseido 3 bucati Preparati Razor Facial

Potrivit editorului Cut de frumusețe, Kathleen Hou, acestea sunt cele mai bune aparate de bărbierit. "Sunt suficient de mici pentru a se potrivi sub bărbie, cu o margine suficientă pentru a elimina fuzzul de piersici, dar nu atât de ascuțiți încât vă vor da de pradă. Iar teama că bărbierirea părului bărbii o va face să crească înapoi cu o răzbunare nu este fondată. Artistul japonez al machiajului de machiaj, Munemi Imai, susține că a fost un secret de frumusețe de lungă durată în țara sa. "In Japonia, ne facem rasul pe fata", spune ea. "Se luminează și face mult mai ușor să aplici machiajul."

Pensetă Tweezerman Ultra Precision Slant

Pentru a prinde părul individual, uneori o pensetă este încă cea mai bună. Am vorbit cu esteticienii pentru a-și găsi preferințele, iar Lara Kaiser, estetician la Shen Beauty din Brooklyn, ne-a vândut pe tweezerul Tweezerman Ultra Precision Slant Tweezer: "Ele sunt puțin mai costisitoare în față, dar au o ascuțire gratuită pe viață și sunt o valoare incredibila. Cei preferați sunt aurul Ultra Precision. Am cinci perechi de ele în kit-ul meu. Ei pot apuca cu ușurință toate firele mici de păr și sunt doar perfecțiune. "

Braun Silk-épil 9 9-579 Epilator pentru femei

Scriitorul Fiona Byrne și-a aruncat briciul în favoarea acestui epilator de la Braun, care are "un cap rotativ cu lucruri de tip pensete care se rotesc în jurul unui cilindru de vopsea. Te muți pe pielea ta ca pe o mașină de ras, în afară de a-ți rade părul, îi scot pe fiecare. Chiar și cele scurte și fine. "De aceea este mai asemănătoare cu ceara decât cu rasul și are rezultate de lungă durată.

Setul de ceara pentru parul pentru parul de pe fata, pe brow si pe bikini

Writerul Mara Altman spune că setul de ceară Sally Hansen este singurul lucru care a lucrat vreodată pe traseul ei fericit: "Purtați pur și simplu foaia între mâini ca și cum ați încerca să declanșați un foc pe Survivor, trageți foaia în afară și lipiți-o pe patch-ul tău. Pune-o jos. Ripati-l in aceeasi directie a cresterii parului (adica directia care doare cel mai mult) si repetati poate de doua pana la trei ori, daca aveti parul goriliei ca al meu. Nivelul de durere este destul de tolerabil - la egalitate cu un mic vârf de picioare sau cu un nod încăpățânat. "