nu profesionist. doar nebun.

Această umbra de ochi vă va duce de la Au Natural la David Bowie în 30 de secunde

Anonim

Glam-rock pleoapele făcute ușor.

Îmi place să experimentez umbrele de ochi distractiv și sunt destul de îndrăzneț în ceea ce mă voi uza: un ochi de bronz cu un accent de cupru sau un capac lucios colorat. Problema cu ambele este că, din moment ce nu sunt un artist profesionist de machiaj, au tendința să mă ia mult timp pentru a avea dreptate - aproximativ 20 de minute fiecare. Aplic mai întâi un grund, apoi puneți o nuanță de bază pentru a vă asigura că culorile nu se îndepărtează, apoi amestecați-le și pielea cu mai multe perii pentru a vă asigura că toate culorile se amestecă perfect. În timp ce de obicei nu mă deranjează sculptând timpul pentru a obține glam, un produs de ochi care poate fi rapid și ușor de aplicat Când Glossier a lansat Star Star, credeam că o voi găsi. Dar este puțin subtil pentru drama, capacul colorat tind să favorizez.

Săptămâna trecută, am ieșit în căutarea unei umbre de ochi de argint pentru a se potrivi cu noul meu păr de platină și am dat peste Machiajul de lapte la Sephora. Culoarea lor de argint Rager arăta ca și cum ar putea fi doar chestia. Am decis să-i dau un vârtej.

Lapte de machiaj Pigment pentru ochi în Rager

Un pic merge mai departe cu acest produs; o cantitate de mărimea de mazăre este mai mult decât suficientă pentru a vă face ochii luminoși și îndrăzneți. Acest lucru face că eticheta de preț de 24 dolari se simte într-adevăr merită. Chiar mai bine, aplicația este rapidă: puneți-o pe capac, împrăștiați-o în jur și în câteva secunde veți fi trecut de la totul natural la glam fără a utiliza un grund, o perie sau un mixer. Ce este de asemenea frumos este faptul că pigmentul merge pe umed, dar se usucă mat, ceea ce înseamnă că nu se va umfla din capace toată noaptea. Când ajungeți acasă, țineți câteva Bioderma pe capac timp de câteva secunde pentru a permite produsului să se dizolve, să glisați și este oprit.

Alte umbre pentru ochi aprobate de Strat

Hot Singles Fard de Ochi

Rio, de asemenea, îi place această "umbra ochilor accesibile și distractiv de o singură culoare de la NYX", mai ales în umbra galbenă a STFU.

Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Single

Și această nuanță de bronz de la Anastasia Beverly Hills. "Când purt de bronz", spune ea, "având o umbră similară pe ochii mei face ca totul să fie foarte frumos și coerent".

Chanel Première Longwear Cremă de ochi pentru fete

Pentru o privire mai glam, Rio tinde să meargă cu această umbra de ochi cremene Chanel în Verderame. "Uneori o folosesc de-a lungul liniei de mișcare ca o linie subtilă de accent", spune ea.