picioare săptămână

Acest cremă de picioare îmi umple tocurile mai bine decât profesioniștii

Anonim

Am incercat totul - asta functioneaza.

Pe măsură ce temperaturile urcă și intrăm în sezonul picioarelor expuse, suntem aici pentru a vă ajuta, cu toate cele mai bune trucuri pentru a vă menține picioarele la îndemână și la fel de confortabil. În timp ce săptămâna aceasta se întâmplă să fie începutul Săptămânii flotei, facem propriile noastre cum începe vara. Bine ați venit la Săptămâna picioarelor.

Recent, mama mea a vizitat apartamentul meu din New York și, după o rundă de snooping, mi-a întrebat ce este tubul roz-roz în baia mea. I-am spus că a fost Heel Genius, o cremă de picior pe care mi-am dat-o o prietena în timpul unui excursie de weekend anul trecut (facem propria versiune a lucrurilor preferate de Oprah și schimbăm cadouri). A jurat de ea, și acum am făcut și eu. Mama a fost sceptică, totuși, spunând că încă nu a găsit o cremă de picior care a lucrat dincolo de a vă da piciorul o acoperire temporară. I-am spus să încerce. Știam că va fi doar o chestiune de timp înainte ca ea să devină convertită.

Lucrurile sunt mai bune decât doisprezece alte creme de picior și tratamente pe care le-am încercat pentru a-mi hidrata picioarele - inclusiv tot ce am făcut la saltele de unghii și la spa-uri. Îmi scot tocurile de crăpături uscate și netezesc peste calusuri într-un mod care nici un profesionist nu putea. Nu sunt sigur ce este ingredientul magic, dar este probabil o combinație de agenți de calmare a pielii, precum uleiul de alantoină și macadamia, plus coaja chimică ușoară a fructelor și a acidului, cum ar fi lămâia și portocala.

În timp ce produsul vă recomandă să vă îmbraciți într-o cantitate generoasă și purtați șosete de bumbac în timpul nopții (ceea ce se simte confortabil pentru oricine "cuticule", a devenit tot timpul anului: vara, când practic trăiesc în sandale, iar iarna, cand picioarele mele sunt sparte de vreme rece si de aer uscat Dupa ce am folosit Heel Genius timp de cateva zile (dupa instructiuni, cu sosete), mama mea persnickety a fost vanduta, de atunci a adoptat chifla ca una din preferatele ei lucruri, oferindu-i mai multor prieteni - toți sunt pregătiți pentru sezonul de sandale.

Săpun și Glory Heel Genius