Fabricat în Franța

Această farmacie franceză face mască salvat pielea mea în timp ce călătoresc

Anonim

Arma mea secretă a călătoriilor mele de călătorie.

Ziua Bastiliei este sâmbătă, 14 iulie, și pentru a sărbători ziua națională a Franței, vom dedica săptămâna celor mai bune lucruri franceze. S-ar putea să fiți familiarizați cu povestirile pe care le-am făcut cu privire la produsele și cărțile de bucate ale farmaciilor franceze , dar mergem și mai adânc în această săptămână, de la cele mai bune cărți despre Paris și franceză până la cele mai mari produse esențiale franceze și produse de frumusețe franceză mai puțin cunoscute. Bine ați venit la săptămâna Made in France .

Suvenirul pe care sunt cel mai probabil să-l aduc acasă de la orice călătorie este un zit nou, mai ales dacă se efectuează călătorii aeriene pe itinerariu. (Aerul uscat face ravagii pe pielea mea deja deshidratata, lasand-o grasa si chiar mai predispusa la pete.) Imagineaza-mi bucuria cand m-am intors la New York dupa sase zboruri si doua saptamani de vacanta fara un singur prieten nou pe obraz sau barbie. Pentru acel miracol, îi mulțumesc lui Sensibio Mask de la Bioderma. S-ar putea să cunoașteți cel mai bine marca farmaceutică franceză pentru apa lor micelară cultă, dar, așa cum a remarcat recent Rio Viera-Newton, ei fac mult mai mult, inclusiv balsamuri pentru buze, creme de ochi, chiar și deodorante și, bineînțeles, mască liniștitoare.

Masca Sensibio este facturată ca "un tratament intens și calmant și hidratant" și este profund delicată pe pielea mea sensibilă la acnee și sensibilă. Aplicați un "strat gros" de produs pe o față proaspăt curățată, apoi lăsați-o să stea acolo timp de aproximativ zece minute înainte de a șterge excesul cu un tampon de bumbac, ca o cremă de gheață rece. Și din moment ce mănunchile de dormit îmi părăsesc adesea pielea grasă, deși hidratată, prima oară când am reușit să-i dau în confortul casei mele, nu mă așteptam prea mult. Dar în dimineața următoare, am fost cu adevărat surprins de rezultatele practic instantanee. Pielea mea marcată cu acnee a fost considerabil mai calmă și mai puțin inflamată, iar obrajii mi se păreau chiar mai groși, mai hidratați decât înainte.

Am adus Masca Sensibio cu mine la o petrecere de bachelorette din Nashville și am folosit-o la sfârșitul unei nopți deosebit de lungi. Când m-am trezit, am avut hidratat, abia îmbujorat pielea, în ciuda căldurii de sud și a tequilei transpirație din porii mei. Apoi am folosit masca pe un zbor cu ochii roșii spre Paris. După ce am urcat în avion, mi-am curățat mâinile cu dezinfectant și fața cu șervețele, am aplicat crema fără miros și mi-am scos masca de ochi pentru a dormi. Când am aterizat la Charles de Gaulle, șapte ore mai târziu, și mi-am făcut drumul prin vamă, pielea mea a simțit moale și chiar m-am uitat - îndrăznesc să o spun - rosu, fără să fie văzut un cos.

Și în următoarele zece zile de vacanță, masca Sensibio a devenit arma mea secretă. Este prea gros pentru a fi folosit în fiecare zi, așa că am folosit-o periodic și strategic, ca după o zi lungă la soare sau o noapte de băut greu, și că o adăugare la abreviată mea de călătorie de îngrijire a pielii de rutină a fost suficient pentru a menține zits la bord și m-au lăsat cu un lucru mai puțin să mă simt rău când călătoria sa încheiat și a trebuit să mă întorc la viața reală.

Bioderma Sensibio Mască de hidratare a feței

Mai multe produse de îngrijire a pielii, aprobate de Strat, aprobate de Strat

Weleda Skin Food Original Crema extrem de bogată

"Weleda Skin Food este un hidratant complet destinat, complet natural, pe care acum îl păstrez în trei: noptieră, mașină și geantă", scrie Stephanie Danler, care jură pe această cremă elvețiană pentru a-și păstra pielea caută luminoasă, chiar și pe drum . "Am folosit-o pentru a vindeca zgârieturi și arsuri în timpul campării; pentru a calma parul frizzy; și pentru a trata cuticulele, coatele și tocurile. Într-o excursie recentă la o altitudine aridă și înaltă, l-am tras pe fața mea zi și noapte.

Skyn Island Hydro Cool Geluri pentru ochi ferm

Scriitorul nostru de frumusețe, Rio Viera-Newton, descoperă aceste patch-uri de ochi aproximativ o oră înainte de a ateriza, pentru ai ajuta să se răcească după un zbor lung. "Ele ajută la hidratarea și circulația sacilor mei sub ochi, care sunt întotdeauna înrăutățiți în zborurile pe distanțe lungi. Folosirea lor aproape de momentul în care urmează să scap de avion este importantă pentru mine, deoarece îmi permite să mă simt mai treaz și mai atent când mă ating.

Elizabeth Arden Protector de opt ore de cremă

Actrita Mae Whitman este un hidratant pentru călătoria cu avionul este crema Elizabeth Arden Opt Hour. - Poți să-l pui pe orice, și-ți îndepărtează bluzele urât de avion.