acest lucru este incredibil

Acest gadget francez amuzant face cea mai bună cafea pe care am avut-o vreodată acasă

Anonim

Întregul lucru este răsturnat cu capul în jos odată ce apa se fierbe.

Am ceva de lucru pentru producătorii de cafea neelectrice. Presa franceză pe care am cumpărat-o câțiva ani în urmă îmi aduce bucurie nesfârșită - plonjați! - la fel ca și vasul Bialetti Moka, al cărui șictoriu nu-l voi face niciodată greșeală. Prefer produsele de bere manuale, nu doar pentru că produc o ceașcă mai distinctivă, ci pentru că sunt extrem de distractive pentru a le folosi, cum ar fi jucăriile pentru adulți. Dar dispozitivul care mă mai excizează în ultimul timp este oala de cafea neapolitană, pe care am achiziționat-o luna trecută de la magazinul de design MoMA (deși, desigur, o puteți găsi și la Amazon). Este cel mai ciudat producător de cafea pe care îl dețin. Imi place.

Oală de cafea flip, așa numită pentru popularitatea sa în Napoli, chiar dacă este o invenție franceză, este un obiect gadget din trei părți care pare improbabil. În principiu, umpleți porțiunea inferioară a vasului cu apă, adăugați motivele spre filtrul din mijloc, înșurubați partea superioară și fixați-o într-o flacără. Când se fierbe, întoarceți întregul vas (acest capac mic cu mânerul de sus dispărut), astfel încât apa fierbinte trece prin filtru și în camera goală, care are un orificiu. Apoi, scoateți partea golită și ați luat o oală mică de cafea fierbinte. Asta e.

Îmi folosesc mâncarea pentru o lună acum și m-am îndrăgostit destul de mult. Iată ce este deosebit: se face o cantitate perfectă de cafea pentru o singură persoană - știu că se spune că șase, dar face aproximativ patru cești în valoare de max - și produce o ceașcă curată dar concentrată. Textura nu este la fel de noroioasa ca cafeaua franceza-presa, si este putin mai intensa decat cafeaua Moka, care uneori poate deveni covarsitoare puternica. Aș recomanda-o oricui lucrează de acasă sau se bucură de o duminică am o ceașcă. Va fi, eu sunt sigur, dimineața extrem de distractivă.

Ilsa Neapolitan Filtru de cafea din aluminiu cu 6 cupă

Mai multe băuturi manuale de cafea aprobate de Strat

AeroPress cafea și Espresso Maker

Călătorul scriitor Andrew Parks știe totul despre a face cafea pe drum. Gadget-ul preferat - unul favorizat de snob-urile de cafea din întreaga lume - este AeroPress.

Osaka se toarnă peste cafea

Dacă vă place să beți cafea, luați în considerare fabrica de bere din Osaka, pe care scriitorul Caitlin M. O'Shaughnessy ne-a prezentat: "Cheia este filtrul din oțel inoxidabil, care nu absorb oricare dintre uleiuri așa cum face un filtru de hârtie. De asemenea, are un capac din plută inteligent pentru a menține cald totul. "

Soma de sticlă de bere

Noua sticlă de bere Soma, care este o mașină de cafea și un termos de călătorie, a câștigat un premiu pentru cel mai bun produs nou la Specialty Coffee Expo din acest an, iar scriitorul strategist Maxine Builder se bucură foarte mult de el: la ea, mai aproape de simțul unei cani ceramice decât o cană de călătorie, iar filtrul metalic este ușor de îndepărtat din carcasă și curățat. Am de gând să-l păstrez pe biroul meu, ca să pot face cafeaua în birou cu o mizerie minimă.

Sistemul Toddy Brew Cold

Cea mai bună modalitate de a face cafea la rece este întâmplătoare, iar Claire Chan, proprietarul lui Elk din West Village, ne-a povestit despre sistemul Toddy: "Containerul și filtrele nu numai că fac viața mai ușoară, dar și produce un produs foarte consistent. "