acest lucru este incredibil

Acest gel a scăpat de semnele mele post-acnee în 3 zile

Anonim

Până când aveam 20 de ani, fața mea arăta ca o banană suprascrisă. Aceste zile, viziunea mea nu este fără dovezi că sunt o persoană umană vie, dar cu câțiva ani în urmă, pielea mea a fost deosebit de neclară, lizibilă și decolorată. (Vedeți: plante de apartament supraînălțate). Pielea mea de măsline, cu cicatrice, a avut fiecare zit, cap negru, mușcătură de țânțari, zgârieturi și zgârieturi catalogate sub formă de hiperpigmentare. Acneea este dublu stresantă când știți că vine cu bagajele.

Povestiri similare

9 Cult coreeană produse de frumusețe puteți cumpăra pe Amazon

9 produse de cult francez de farmacii pe care le puteți cumpăra pe Amazon

Disperat de o soluție, am dat peste Serul Rapid de Vârstă și Serul de Luminări pentru Pigmenți, mi-a făcut recenzii și am avut o șansă. Murad este o companie de îngrijire a pielii, bazată pe dermatologi, cu o colecție extinsă de elixire, ambalate în sticle și tuburi de serviciu. Ingredientele sunt clinice. În serul pe care l-am încercat, acidul glicolic și hidrochinona se presupune că lucrează împreună pentru a desface celulele moarte ale pielii și pentru a ușura decolorarea. (Rețineți că hidroquinona este în prezent studiată de FDA pentru efectele secundare potențial dăunătoare.) Formula este concentrată. O pompă a jeleului puternic este în mod obișnuit adecvată pentru fiecare emisferă a feței mele. Și, poate cel mai important, cererea este simplă. Am început tratamentul imediat după vindecarea cusurului meu - semnele post-acnee sunt cele mai ușor de renunțat la stadiul larvelor. Îndepărdez serul pe pielea curată, când e cel mai receptiv. Miroase miroase medicamente, ca un unguent prescris, dar orice miros sau reziduu nu mai există atunci când a fost absorbit. Pielea mea este lăsată cu o chestie activă care îmi spune că funcționează. Îl sigilez cu un hidratant și se aprinde în strălucirea științei dermatologice moderne.

Repet acest proces în fiecare seară înainte de culcare doar atâta timp cât trebuie. De obicei, până în a treia noapte, văd o reducere vizibilă a petelor întunecate. În a cincea zi, ele devin imperceptibile. După o săptămână, am uitat complet de ele. Am adăugat hiperpigmentarea la lista de lucruri pe care nu le-am făcut fără să mă apropii de 30 de ani - chiar lângă lapte și toate nopțile. Asta numesc progres.

Rapid Age Spot și seringă pentru pigmentarea pigmentului

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cele mai bune umbrele , produse coreene de frumusețe , bagaje rulante și un mașină de tuns unghii. Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.