acest lucru este incredibil

Această pietricică ușoară din Germania mă ajută să găsesc totul în portofelul meu

Anonim

Ajungeți în pungă și pietricelele se aprind imediat.

Eu nu călătoresc lumina oriunde mă duc (și dacă am nevoie de un fișier de unghii sau de un balsam de buze) "> punga plină de lucruri la gata. Singura problemă (pe lângă umărul meu dureroasă) este că trebuie să țin constant un singur lucru din ea și a pus-o pe pământ pentru a-mi scoate cheile sau guma de la goluri caverne și întunecate. De ani de zile am folosit lanterna iPhone-ului pentru a vedea ce naiba se întâmplă acolo, dar când am văzut această piatră de lumină din nou, într-un magazin de cadouri de la aeroport, trebuia să încerc.

S-ar potrivi cu ușurință în palma ta.

Oficial numit SOI Mini Handbag Light, acest obiect gadget german pare ridicol până când aveți nevoie de el. Spre deosebire de lanterna telefonului, se aprinde numai atunci când simte că mâna dvs. este aproape, stralucind o lumină suficient de luminoasă pentru a vă ajuta să aflați exact ceea ce căutați imediat. Nu știu de ce senzorul activat de mișcare nu se pornește când sacul tău lovește brațul tău pe măsură ce te plimbi, dar nu - magică se aprinde doar când simte că mâna ta e aproape, apoi se oprește după ce se aprinde timp de zece secunde.

Oprirea automată este esențială pentru conservarea energiei. Nu a trebuit să schimb bateriile în a mea timp de șase luni și să numărăm (este nevoie de două litiu CR2) și este destul de strălucitoare pentru a lumina chiar și cele mai gigantice poșete - totuși, la doi centimetri și cântărind doar o uncie, este suficient de mic pentru a se potrivi perfect chiar și în cea mai mică ambreiaj. O să folosesc uneori pentru a citi un meniu într-un restaurant aprins doar de lumina lumânărilor sau ca o lumină de autoeșire de urgență într-un bar închis; luminozitatea difuză este mult mai iertantă decât blițul iPhone-ului.

SOI Mini Geantă de mână

Mai multe accesorii aprobate de Strat

Clipa 2 Bag Hanger

Acest mic clip metalic este un alt accesoriu de pungă aprobat de Alison Freer: "Este suficient de mic pentru a stoca oriunde, este ușor de deschis și de desfășurat (deoarece vă aducă atenție asupra dvs. în timp ce vă agitați cu punga nu este rece) cameră la masă. De fiecare dată când o scot afară, chelnerii și oamenii de la masa de lângă mine se sprijină întotdeauna și mă întreabă de unde naiba o am.

Baggu Flat Zip Mare

Editorul asociat al strategiei, Katy Schneider, jură pe pungi de Baggu pentru organizarea în tote: "Sunt durabile, nu sunt ușor pătate și ieftin. Iată ce faceți: separați-vă articolele de pungi în categorii (pastile, machiaj, aparate electronice), puneți-le în pungi colorate diferite (iar culorile sunt frumoase, apropo - îmi place Fawn și Rust, care mă fac să mă simt ca și mine in I Love Dick ), puneti intregul traseu inapoi in geanta de tote, si, bine, acolo mergeti! "

Brandul Apple Garde Rain & Stain Repellent

Portofolii de pantofi de la Cut senior editor de piață Diana Tsui la scriitor și designer de costum Alison Freer adoră marca de piele marca Apple respingătoare. Spune Freer: "Un produs excelent pe care mi-au făcut-o oamenii de la PurseForum, Garde Rain & Stain Repellent, a fost folosit pentru a fi folosit înainte de a lua vreodată o geantă nouă sau o pereche de pantofi pentru rotația lor inaugurală".