cel mai bun cadou pe care l-am dat vreodată

Această abonament la carte de mână este un cadou pentru copii

Anonim

Este darul care continuă să fie dat.

Am ajuns la o vârstă în care prietenii mei sunt procreating la o viteză breakneck.Every câteva săptămâni, am primit un e-mail care anunță nașterea fiului cuiva sau fiica - și la fiecare câteva săptămâni, am un alt element pe lista mea de a-face: Trimite un cadou pentru copii. Când prietenii mei au început să aibă copii, am investit timp în fiecare cadou. Am găsit un artist din Cape Cod pe Etsy, care tricota ursuleți umpluți cu teddy și ar putea să cusături în numele copiilor. M-am lingușit pentru șosete pentru copii adorabil și am încântat să primesc fotografii ale bebelușului.

Dar acum nu pot ține pasul. Și mai important, am învățat că noii părinți primesc atât de multe cadouri similare, în cele din urmă inutile pentru copii, de la oameni ca mine.

Mulțumită unui prieten foarte practic pe care l-am întrebat despre această problemă, cred că am spart codul pentru cadouri pentru copii (sau orice cadou pentru copii pentru vârste între 0 și 7 ani). Este numit The Picture Book Club și este un serviciu de abonament care funcționează ca o carte a lunii pentru cei mici. Există diferite opțiuni pe care le puteți alege (și puteți alege un pachet de cărți unic în loc de un serviciu recurent), dar esența este că o femeie pe nume YiLing Chen-Josephson citește sute de cărți ilustrate în fiecare lună și oferă cele mai bune pentru abonații săi. În timp ce nu îi place să publice cărțile pe care le include ("Petrec o grămadă de timp și energie pentru ca cărțile să fie trimise, așa că lista titlurilor poate fi doar o invitație pentru ca oamenii să le cumpere mai ieftin pe cont propriu"), ea va spune: "Nu voi trimite o carte ca" Luna bunănelor " sau" Unde sunt lucrurile sălbatice ", majoritatea oamenilor își vor găsi drumul spre ei fără mine.

Am oferit Abonament personalizat de șase luni (75 de dolari) pentru cinci cupluri și am primit un feedback pozitiv - câțiva oameni mi-au spus că este cel mai bun cadou de copil pe care l-au primit și unul care mi-a spus că va da acum cadourile pentru copii. De asemenea, sunt inspirată de abonamentele tematice (inclusiv "În jurul lumii în 12 luni", seria inspirată de arhitectură "Case și case" și "New York, New York"), dar nu le-am cumpărat încă .

Povestiri similare

Care este cel mai bun cadou pentru bebelusi?

Acest Pod Îmi bântuie bebelușul în timp ce beau Rosé

Există mai multe motive pentru care serviciul este atât de strălucitor.În primul rând, cărțile sunt de fapt utile - în special cele neașteptate, fantastice dincolo de clasici. În al doilea rând, ambalajul este superb și personal. De la logo-ul ilustrat la ambalaje din hârtie artizanală, și cărți de notă scrise de mână, prezentarea nu este doar atrăgătoare, ci și grijuliu și cald.Cărțile ele însele pot fi, de asemenea, personalizate: Pe pagina de checkout, puteți să-i spuneți lui YiLing un pic despre părinți sau copil și ea va alege cărțile legate de aceste informații, dacă doriți să subliniezi un interes deosebit (cum ar fi camioanele) sau o locație (San Francisco), de exemplu. În al treilea rând, în ciuda faptului că este atât de personal, darul este de fapt "la cheie". Site-ul se simte un pic mai mult ) - dar puteți face selecția dvs. și a verifica afară în mai puțin de cinci minute.Ușor.

În cele din urmă (și aceasta este partea pe care tocmai o iubesc), modelul de abonament lunar sfârșește prin extinderea cadoului: În loc să primesc un cadou de la mine la un moment dat, prietenii mei norocoși primesc șase pachete speciale de șase ori peste șase luni . pentru ei și mă face să simt că primesc de șase ori "creditul" pentru a cheltui aceeași sumă de bani.

Abonamentul personalizat pentru Picture Book Club