o săptămână plăcută

Acesta este Sfântul Graal al Camisoles de sprijin

Anonim

Totul a început cu o pereche simplă de pantaloni. Am publicat despre această pereche de atitudini suspicioase, în timp ce răspunsul a fost atât de entuziasmat, încât ne-a făcut să ne gândim: de ce nu străpungeți cele mai măgulitoare lucruri într-o varietate de categorii, de la cel mai intens bule de lumină pielii la picăturile de ochi strălucitori la formawear concepute pentru toate dimensiunile "> Flattering Week on.

Este un adevăr universal recunoscut că, dacă aveți nevoie de o cami de sprijin, cei de pe piață nu vă vor sprijini. Oricine are sânii deasupra unei pahare B știe despre ce vorbesc: majoritatea camioanelor - acele camisole care au încorporate sutiene - îți contrâng pieptul într-un platou plin de tresări și ceea ce fac la nivelul sub-armei este de neclar. Și acesta este cel mai bun scenariu; mai des, esti lasata neacceptata si slaba, caz in care s-ar fi putut doar salvezi problemele si purta o cami veche simpla in primul rand. Ceea ce este foarte bine pentru a dormi, dar uneori vrei să te uiți puțin ușor împăcat - nu, să zicem, ca și personajul lingușnic al lui Anna Magnani din prima jumătate a Tattoo-ului Rose.

Acum câțiva ani, un prieten mi-a schimbat viața introducându-mă la Yummie de Heather Thomson Shelf Cami. Nu o voi uita niciodată: stăteam la barul de la Pearl Oyster și ea a transmis informația prețioasă cu gravitatea unui Cavaler al Graalului care transmitea un secret al ordinului. Până atunci m-am gândit la Thomson în primul rând ca o femeie casnică reală, cu un spanx knockoff; în plus, scrierea lui Yummie ma deranjat. Dar prietenul meu era atât de convingător în ceea ce privește confortul și sprijinul lui Yummie și atât de insistent, încât m-am dus acasă și i-am ordonat imediat lui Cassidy negru.

Mi-a plăcut. Pentru început, curelele sunt reglabile; ele pot fi de asemenea transformate într-o încrucișare cu gust. Mai mult decât atât, țesătura delicioasă nu face acel lucru crud, înăbușitor, până la arici. Mă pot plimba pentru a te simți încrezător și sigur. În lunile care au urmat, l-am achiziționat și în nud, și m-am aventurat și în lumea tancului Sia cu sutien, care este o îmbrăcăminte mult mai substanțială, care poate funcționa, de fapt, pentru o activitate atletică ușoară. Mai mult decât atât: am purtat de fapt acest tanc în public, fără sutien. Capul - și țâțele - au fost ridicate.

Yummie de Heather Thomson Cassidy Camisole