facut in Japonia

Acest prosop japonez de corp-scrub face dușul atât de mult mai plăcut

Anonim

Îmi amintește de momentul în care covoarele au fost toate furios în timpul băii.

Anul acesta, tema Metala Gala - Rei Kawakubo și Comme des Garçons - ne-a făcut să ne gândim: există lucruri atât de minunate pe care japonezii merită să le cunoască (mai mult despre care am scris chiar înainte), deci de ce să nu luați ocazia de a merge într-adevăr mare pe Japonia "> Made in Japan Week on.

Te-ai uitat vreodată la acel obiect de neon care te-a dus în duș și te-ai întrebat dacă ar trebui să freci plasticul peste tot pe corpul tău? Acest lucru nu mi-a trecut prin minte, până când prietenul meu a comandat un prosop de birchotan de cărbune de brichetă pe un amar de la Amazon. Acum este singurul lucru pe care îl folosim.

Acest prosop a venit în America (și, uh, în Amazon) prin Ippinka, o companie care călătorește în Japonia și în alte țări care caută produse durabile de importat. Este infuzat cu cărbune de stejar japonez sau binchotan, care este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare, detoxifiante și antibacteriene. Din punct de vedere tehnic, asta înseamnă că ați putea să-l utilizați fără săpun și să deveniți curat, deși nu recomand acest lucru, deoarece se dovedește că amestecul de bumbac-poliester este țesătura perfectă pentru a crea o spumă care nu este prea blandă, (Folosesc Dove Men + Care).

Aș fi mințit dacă mi-aș spune că dragostea mea adevărată pentru acest lucru se bazează pe potențialul său de igienă. Pentru mine, apelul său are mai mult de-a face cu nostalgia, mai ales dacă erai genul de copil care își amintește de o viață înainte de loofah, când covoarele erau tot furia în timpul băii. Se pare că prosoapele mici sunt, de fapt, un vehicul mai plăcut și mai calm, pentru curățarea personală; Am uitat până a intrat în viața mea. Cu atât mai bine dacă aceste prosoape au o latură blândă și o parte grosolană - ca aceasta - pentru exfolierea practică a adulților. Cu lățimea de 40 centimetri și 9 centimetri lățime, este mai lungă și mai îngustă decât covorașul tipic, ceea ce îl face util pentru a vă atinge spatele și suficient de elegant pentru a atârna de un cârlig atunci când nu este utilizat. Este, de asemenea, lavabil la mașină, pentru momente când decideți că pânza merită să fie curățată de dumneavoastră.

Binchotan cărbune de spălat corp prosoape

Mai multe prosoape ne place

Set de prosoape de 900 de grame

Una dintre cele mai bine clasificate prosoape de pe Amazon, acest prosop în stil hotel a avut un comentator spunând: "cinstit față de Dumnezeu, acestea sunt chiar acolo, cu un automobil de lux sau prestigiu Champagne".

Set Kassatex de 100 de bucăți de bumbac turcesc extra lung din bumbac

Un altul cu comentarii rapide despre Amazon: Acest prosop de bumbac turcesc, potrivit unui comentator pe nume Valerie, se simte "ca și cum ar atinge limba unui înger. Sau un iepure Angora pentru copii. Sau cea mai mare piață din lume a lui Charmin. "

Chloe prosoape de baie

Aceste prosoape polka-punctate sunt bune, dacă sunteți în căutarea de a fi încântat de fiecare dată când duș.

Prosoapele sunt vândute, dar această opțiune kate spade este la fel de veselă.