acest lucru este incredibil

Acest mic frigider face cafea cu pulbere impermeabilă

Anonim

Setarea mea pentru cafea, în acțiune.

Prin ultima contorizare, am avut opt ​​producători de cafea în bucătăria mea, de la un Nespresso de încredere până la un set fantezist de la Blue Bottle Coffee pentru weekend-uri meditative. Dar, deși am rutina mea la domiciliu până la o știință, mi-a luat ceva timp să găsesc un filtru de cafea pentru birou (pentru că, desigur, cred că cafeaua din bucătăria comună are gustul ca nămol). Mi-am testat ponderea corectă de producători de cafea portabile și, deși fac cafea destul de bună în timpul mersului, nu-mi place să scot pe terenuri umede, folosite. Mai mult prefer gustul de cafea turnat ca cea a presei franceze sau picurare, dar consider ca acest brevet de tip "all-in-one" este dificil, deoarece turnarea necesita o toarcere specifica, constanta si nu pastrez o goose ceainic de lângă calculatorul meu.

Deci, când am fost înzestrat cu acest pic de cafea cu un singur servit de la echipa de PR de la OXO, am fost sceptic că o să-l folosesc de fapt, să nu mai vorbesc așa, ținând cont de experiențele mele de succes în ceea ce privește cafeaua de birou. Dar aici suntem, nenumărate cani de cafea de birou mai târziu, și am fost convertit.

Principalul apel al acestui aparat de cafea inteligent este acela că este atât de simplu de utilizat. Există două părți principale: un picurător de cafea turnat în formă de conul, care arată ca un Hario (și de fapt are același filtru de dimensiuni) și un rezervor transparent de apă din plastic cu un capac. Ați instalat dripperul cu filtru de cafea și așezați o cană, la fel ca orice altă setare de turnare. Dar, în loc să vărsați apă fierbinte direct pe teren, echilibrați rezervorul de apă deasupra picăturii de picături și umpleți-l cu apă. Există linii directoare care vă vor arăta cât de multă apă trebuie adăugată pentru cantitatea de cafea pe care doriți să o beți. În partea de jos a acestui rezervor transparent din plastic sunt patru găuri care reglează viteza și curgerea apei, asigurând o extracție uniformă, la fel ca și o bară practicată de barista cu un ceainic gooseneck - cu excepția faptului că nu necesită nici o abilitate.

Rezultatul este o ceașcă bună de cafea turnată în doar câteva minute, cu un efort minim. Și pentru că folosește un filtru de hârtie, tot ce trebuie să fac pentru a curăța este scoaterea terenurilor într-o cutie de gunoi, fără finisarea filtrelor metalice sub o chiuvetă. Când am terminat cu asta pentru a doua zi, așeză toate piesele și o deschid în sertarul biroului meu, unde ocupă spațiu minim și este gata să plece data viitoare când am nevoie de o soluție de cofeină.

OXO Gripă bună pentru o singură servire Pour Over Dripper de cafea