acest lucru este incredibil

Acest scrumiera Minty Body este cea mai racoritoare post-plaja senzatie

Anonim

Un cadou acasă pentru gazdă sau oaspete.

"Lumea este împărțită între gazde și oaspeți", a proclamat Fran Lebowitz în New York Magazine înainte ca mulți cititori ai acestui post să fi fost chiar născuți. Lebowitz, pentru cei neinițiați, adesea făcu lumina de a fi o gospodărie perenă. Mă pot referi, pentru că, asemenea ei, sunt unul dintre puținele din cercul meu interior care nu dețin o casă și mă găsesc prezent în toată zona tristă ca și distracția și / sau distragerea acelui week-end. Când faceți acest lucru suficient de mult, veți deveni destul de buni la găsirea unui cadou gazdă care nu este sticla așteptată de rosé.

Povestiri similare

Cele mai bune 11 produse naturale de frumusețe, chiar acum, pe Amazon

Prietenii mei sună "Babyface" datorită acestui exfoliator japonez

După multe sezoane de încercări și erori, darul meu de vară este Malin + Goetz's Mort Peppermint Body Scrub, care a apărut mai întâi din necesitate, deoarece una dintre casele unde eram frecvent oaspete nu avea aproape nimic în baia de oaspeți. Niciun șampon, poate un săpun din bara care era spart și gros. Unul dintre proprietarii casei a spus că a presupus că toată lumea va aduce propriile lor (um, nu). Așa că am apărut cu acest scrub, pe care gazda a pus-o în dușul în aer liber. Am folosit dușul ăsta pentru tot weekendul.

Este un hit uriaș cu gazdele și oaspeții deopotrivă din mai multe motive (ambalajul său frumos, numele său oarecum străin-sondare), dar în primul rând pentru că servește dublu taxă - ca un gel de duș și un scrub. În timpul verii, dacă ați fost la plajă și ați devenit lipicios și nisipos sau pur și simplu transpirați de căldură și umiditate, cunoașteți bucuria dușului de cooldown. Imaginați-vă dușul cu bonusul suplimentar de aromoterapie proaspătă, care vă lasă pielea foarte netedă. Peppermintul cremelor creează o senzație de răcire, bineînțeles, iar adăugarea de pietre prețioase și bambusul sfărâmat împiedică pielea aspru, ale cărei celule în timpul verii se întorc mai repede și ar trebui exfoliate.

Chiar dacă gazda voastră este mai conștiincioasă decât a mea a fost, ea face pentru darul perfect - ei pot să-l veverițeze pentru indulgență privată în baia stăpânului. Dacă nu sunt atât de conștiincioși, poți să subliniezi agresiv că baie de oaspeți lipsește gel de duș, dar mulțumesc bunăvoința pe care ai adus-o. Lumea ar putea fi împărțită între gazde și oaspeți, dar pielea rece, moale, post-ocean este ceva care fie ar aprecia.

Malin + Goetz Peppermint Body Scrub

Notă: Dacă preferați, este disponibil și pentru $ 32 la Bloomingdale's.

Alte accesorii de exfoliere pe care le iubim

Binchotan cărbune de spălat corp prosoape

Scriitorul Kurt Soller adoră acest prosop de cărbune japonez: "Se pare că prosoapele mici sunt, de fapt, un vehicul mai plăcut și mai calm, pentru a se curăța; Am uitat până a intrat în viața mea. Cu atât mai bine dacă aceste prosoape au o latură blândă și o parte grosolană - ca aceasta - pentru exfolierea practică a adulților. Cu o lățime de 40 de centimetri și 9 centimetri lățime, este mai lungă și mai îngustă decât prosopul tipic, ceea ce îl face util pentru a vă atinge spatele și suficient de elegant pentru a atârna de un cârlig atunci când nu este utilizat. " Citiți mai multe despre prosopul de cărbune Binchotan.

Kae Argoterapie mănușă de exfoliere

Scriitorul Rachel Raczka a folosit această mănușă turcească pentru a-și alinia pielea de iarnă: "Nu am observat ciocniri de spălare a pielii moarte, dar am constatat că a creat o suprafață mai ușoară decât cea obișnuită pentru bărbierit și înmuierea. Nu a fost decât după câteva zile de utilizare obișnuită, că am observat că loviturile de pe brațele și picioarele mele au dispărut, iar restul punctului meu a apărut mai sănătos și mai strălucitor de la utilizarea consistentă. Este vorba de acele diete de eliminare care promovează pielea mai bună din interior, dar în loc de a scoate lapte sau grâu, eliminați un strat de epidermă. " Citiți mai multe despre cea mai bună mănușă de exfoliere.