picioare săptămână

Acest polonez face ca degetele mi se par imediat mai sănătoase

Anonim

Se usuca limpede, dar rosie, facandu-ti unghiile atat roz, cat si albe.

Pe măsură ce temperaturile urcă și intrăm în sezonul picioarelor expuse, suntem aici pentru a vă ajuta, cu toate cele mai bune trucuri pentru a vă menține picioarele la îndemână și la fel de confortabil. În timp ce săptămâna aceasta se întâmplă să fie începutul Săptămânii flotei, facem propriile noastre cum începe vara. Bine ați venit la Săptămâna picioarelor.

Ideea de toenails lustruit pictat mă umple cu repulsie. Știu că sunt în minoritate aici, dar, din orice motiv, spărgând cârnații de picior de ceară de cocoș, mă simt ca echivalentul modern al oamenilor din Evul Mediu, care îmbăiau bianual și altfel încercând să mascheze duhoarea lor cu ceea ce era aproape sigur rancid ulei esențial. Sentimentul brut "

Acestea fiind spuse, dacă vrei să te plimbi toată vara în pantofi deschisi, trebuie să faci ceva despre picioarele tale. Într-o lume ideală, vă oferiți o pedichiură în fiecare săptămână, dar nimeni nu are timp pentru asta. Un bun rahat este Dior's Nail Glow, pe care sunt destul de sigur că am descoperit pentru prima oară în magazinul fără taxe al aeroportului. Copia în reclamele pentru produs spune că este un "amplificator de unghii", pe care sunt tentat să-l bat joc, dar este de fapt o descriere exactă a produsului. Lacul este un magenta translucidă în sticlă și merge pe roșu-clar. Până când se usucă, partea roz a unghiei este puțin mai roz, iar partea albă este mai puțin albă. Procesul este misterios. Cum polonez purpuriu fac părțile albe mai albe? Nu știu, dar nu. (Dior o numește o manichiură franceză instantanee și aș fi de acord.) Chipul este practic invizibil și având picioarele goale pe picioare, face ca picioarele voastre să pară tânără în comparație.

Efectul este că aspectul curat picioarele tale ajunge după o zi la plajă: clătite în mod repetat în apă sărată și exfoliați neîncetat cu nisip. Nail Glow este tot ce folosesc vara. Niciodată nu am primit un compliment în picioare, în sine, dar niciodată nu m-am rușinat de ei, ceea ce este destul de bun pentru mine. Doar câteva săptămâni de degete de la picioarele Nail Glow'd vă vor face pedichiura trecutului să pară chiar medievală.

Dior Healthy Glow Nail Enhancer