nu profesionist. doar nebun.

Această pulbere a dispărut din plin farmecul părului gri al mamei mele

Anonim

Mama mea, înainte și după Color Wow.

Mi-am vopsit părul blond cu o lună în urmă și este clar că de acum încolo, întâlnirile mele cu rădăcini vor dicta întregul meu program. Este obligatoriu, potrivit coloristului meu, să fac o programare de salon de trei ore la fiecare patru până la șase săptămâni. Mama mea, destul de amuzantă, are exact aceeași problemă: Calendarul ei se învârte în jurul întâlnirilor obișnuite pentru a-și menține părul cenușiu de la depășirea capului. Așa că am decis să mă duc la vânătoare pentru un produs care ne-ar acorda amândoi o flexibilitate - cum ar fi o pulbere pigmentată sau o pulverizare care să-și ascundă rădăcinile întunecate și cele gri.

Am auzit lucruri minunate despre produsul Color Wow (printre alte recenzii, editorul Cut, Stella Bugbee îl recomandă), o pulbere de pigment pe care o pătrunzi în rădăcinile tale pentru a ascunde regrowth nedorit sau pentru a umple zonele insuficiente. Pulberea vine într-un compact cu o perie mică, care vă permite să o aplicați direct în zonele care necesită cel mai mult ajutor. Instrucțiunile sunt simple: Îndepărtați peria în pudră, aplicați-o în zonele care trebuie ascunse. Săptămâna trecută, am început să văd rădăcinile care vin, la fel ca și mama, așa că am mers la farmacie. Platinum Color Wow pentru mine, maro închis pentru ea. Apoi ne-am sarit acasa cu pradă, incantati sa vedem ce se intampla daca ar fi de lucru cu tresa noastra de intretinere.

Culoare Wow Root Cover Up

Povestea scurtă, dacă ați vopsit părul deschis cu rădăcini întunecate, acest produs funcționează numai decent. A dezactivat puțin maro, dar nu suficient că mi-ar permite vreodată să-mi împing un rădăcină. Experiența mamei mele cu Color Wow, pe de altă parte, a fost importantă . În câteva secunde, rădăcinile ei cenușii au fost complet ascunse, fără nici o dovadă că au existat vreodată. Și, chiar mai bine, a spus că nu se simțea ca și cum ar fi ceva în părul ei, cum spray-urile pigmentate pot să se usuce și să se răcească. De asemenea, a umplut zone sparte. Mama mi-a pus-o dimineața și a durat toată ziua, ca un test, am rugat-o să doarmă în ea. Dimineața, produsul încă nu fusese înmuiat. Deloc. Nici pe perna ei nu erau urme.

Dacă sunteți conștient de greșelile voastre, nu aveți timp să faceți o atingere a rădăcinilor sau aveți niște patch-uri răzleți pe care doriți să le ascundeți, pot spune cu siguranță că acest produs merită să aibă. Dacă ai nevoie de mai multe probe: a doua zi, când coloristul mamei și-a anulat întâlnirea de trei luni, ea a ridicat din umeri și a spus: "Săptămâna viitoare este bine".