lucruri ciudate pe care le iubim

Acest produs al rezervorului de rechin ar fi putut să mă salveze de la dezactivarea scaunului meu de mașină

Anonim

Nimic nu trece peste ea.

Pe una dintre ultimele călătorii pe șosea pentru a vizita familia din Texas, fobul cheie al noului meu Prius mi-a alunecat din mâinile undeva la est de El Paso - care se înghesuia într-o cavernă întunecată între consola mea centrală și scaunul șoferului. O încercare frenetică de o oră de pescuit a reușit doar să-i împingă cheia în sus și sub mocheta în care nu mai puteam ajunge sau chiar nu am văzut-o. Am luat o respirație pe marginea drumului și mi-am amintit cât de norocoasă am fost că (1) am fost la doar o jumătate de zi cu mașina de la destinația mea finală și (2) mașina mea are nevoie doar de fob-ul cheie pentru a fi "în raza de acțiune" și du-te departe.

Familia mea extinsă a avut un râs bun pe cheltuiala mea odată ce am ajuns, dar după ce și ei au încercat și nu au reușit să-mi elibereze cheia, a devenit clar pentru toată lumea că nu va fi scos din ascunzătoare fără intervenție profesională. Un bilet de 300 de dolari de la distribuitorul de mașini mai târziu (de fapt, a trebuit să deblocheze și să scoată scaunul șoferului), tatăl meu a avut ideea luminată de a tăia o rozetă fierbinte-roz cu un cuțit de friptură și o strânge în spațiul negativ dintre scaunele mele pentru a preveni apariția repetată pe trek în California. A funcționat ca un farmec și m-am dus cu acele bucăți de tăiței de piscină înțepenite între scaunele mele pentru un an întreg până când am prins din greșeală o reluare a rezervorului de rechini care conținea inventatorii Stop-ului Drop, un set de două negru discret neopren de umplere a galerii.

Opritorul Drop se potrivește perfect și confortabil în spațiul dintre scaunele mașinii și consola centrală - și se atașează ferm la prinderea centurii de siguranță prin slotul încorporat. Se mișcă împreună cu scaunul dvs., indiferent de câte ori îl ajustați, iar culoarea închisă îl face practic invizibil. Drop Stop poate fi stropit și întins pentru a se încadra în orice crăpături de caroserie de dimensiuni, iar eu mă îndepărtez doar o dată la șase luni sau cam asa ceva pentru a le arunca în mașina de spălat. Dacă nu ar fi fost faptul că mi-au salvat telefonul, cheile, cartofii prăjiți și s-au schimbat pentru ca parcarea să nu fie pierdută sub scaunul șoferului, aproape niciodată, nici măcar nu mi-aș aminti că erau acolo. Pentru cei dintre noi, fără mașini, care pierd gustări sau portofele sau perdele între pernele canapelei, Drop Stop-ul este și un dragon. Mi-ar putea cumpăra mai multe pentru a pune între saltea și capul meu, locul preferat al iPhone-ului meu de odihnă.

Drop Stop Original Filtru brevetat pentru brelocuri pentru scaunul auto