daruri pe care le-ar putea dori de fapt

Acest incalzitor de prosoape este echivalentul timpului de baie al poziției fetale

Anonim

Cum ar fi fost înfășurată de mama ta după ce ai urcat din piscină.

Nu e nimic ce-mi place mai mult decât să fiu confortabil. Rutina mea ideală post-duș ar fi îmbrăcată într-un prosop încă cald care este livrat direct de la unitatea de spălare în unitate de către casa mea loială, Chris Hemsworth. Din păcate, în acest moment nu am nici o mașină de spălat în unitate, nici un servitor Aussie, dar am următorul lucru bun: acest prosop Brookstone. Vă recomandăm să cumpărați acest lucru imediat.

Știi când e mort de iarnă și te găsești în mașina cuiva și încearcă încet și încet să-ți dea seama că au încălzitoare de fund? Imaginați-vă acel sentiment asupra întregului trup. Nu există senzație mai mare decât să vă forțați într-un duș într-o dimineață de iarnă înghețată, aruncați câteva prosoape (dintre acestea, pot să spun că sunt parțială pentru soiul de bumbac extra-egiptean sau turco-bumbac) în prosop mai cald, apoi ieșiți din duș pentru a vă strânge de la cap până în picioare în confort.

Cum pot să descriu sentimentul? Deși foarte puțini dintre noi ne-am înfășurat în prosoape proaspete, probabil că ne putem imagina ceea ce ar simți. Sunt aici să vă spun: Nu aveți nicio idee. Puneți pe un prosop proaspăt călduros de la acest încălzitor pentru prosoape se simte ca să primiți cea mai bună îmbrățișare a întregii vieți, cum ar fi senzația de a fi înfășurată de mama dumneavoastră într-un prosop pe care să-l crăpați imediat după ce ați urcat din piscină. În al doilea rând, puneți pe un prosop cald, întregul tau corp are o expirație involuntară, deoarece este introdusă într-un cocon întreg de corp - este echivalentul timpului de baie al poziției fetale.

Unul meu gripe despre Brookstone Towel Warmer este de fapt caracteristica cea mai deșteaptă. Când vă arunci prosoapele și porniți dispozitivul, este nevoie de aproximativ zece minute pentru a vă încălzi complet prosoapele - moment în care se oprește automat, ceea ce este grozav pentru cei dintre noi care, datorită episoadelor de televiziune traumatice din " Anii 80, sunt îngrijorați de arderea casele noastre în jos. Deoarece slăbiciunea îmi ia dușuri lungi dimineața, m-am trezit inițial ieșind din duș pentru prosoapele care nu sunt atât de calde - acum folosesc fereastra de zece minute ca motivație pentru conservarea apei, pentru a economisi timp și pentru a vă bucura de căldură pentru prosop, deși Brookstone face o altă versiune ($ 5 pricier), care vă permite să păstrați prosoapele calde timp de 30, 60 sau 90 de minute. În timp ce încălzitorul este mare, îl pot ține așezat în colțul băii - este suficient de mic încât să pot să-l dau într-un dulap atunci când știu că oamenii vin peste sau în timpul verii. În orice caz, nu vă pot recomanda un cadou mai bun pentru dvs. sau pentru cineva din viața voastră, care în fiecare dimineață dorește o indulgență spalike.

Brookstone prosoape de incalzire