acest lucru este incredibil

Această plută pentru protejarea vinului mă lasă (în sfârșit) să păstreze sticlele în lateral

Anonim

Spre deosebire de o plută pe care încercați să o stoarceți înapoi, talpa de liane se aseamănă cu buza.

Charles Viancin Silicon Lilypad Vin Cork

Plăcile de vin sunt greu de recuperat în sticlele lor. Adesea, atunci când încercați să împingeți o plută înapoi, veți descoperi că a devenit mai greu în ceasul sau două ore a fost extras. Cu orice noroc, puteți ajunge la capătul opus al plută, dar procesul nu este niciodată plăcut. (Și dacă este vin roșu, văd că sfârcul roșu suculent vă amintește de eșecul dvs.) Uneori, ceea ce este necesar este umplerea unui prosop de hârtie în gâtul vinului, dar apoi, desigur, trebuie să depozitați vinul vertical în frigider, deoarece depozitarea de partea lui ar rezulta un prosop înmuiat și un dezastru total. Ați putea să folosiți un Vacu Vin, dar, poate, nu doriți să aveți un aparat mare, care să necesite o pompare amețitoare în casa dumneavoastră.

Crede-mă, am fost acolo - dar am găsit plută de vin siliconic. Am descoperit-o pe Charles Viancin Lilypad la o vânzare în garaj pentru un dolar. Am un mitrat cu cupă cu gheare, o vază în formă de George Washington și un tufiș de munte Fuji, dar nu aveam nimic în forma unui crini și era atât de bătrână, mi-a făcut semn. Oamenii care abandonează Cork Viancin Silicon Lilypad Wine Cork nu aveau niciodată plăcerea să o folosească; într-un fel a fost nou, încă fixat pe cartonul său. Dar gunoiul unui om este comoara unei alte femei. Charles Viancin Lilypad Vin Cork face ceea ce credeți că face: Se încarcă o sticlă de vin neterminat pentru băuturi proaspete în viitor.
Și chiar vreau să spun proaspăt - nu face minuni, dar ajută la păstrarea vinului zile întregi și, spre deosebire de dopul de hârtie, vă permite să depozitați o sticlă pe partea sa. Puteți chiar să-l utilizați pe vin spumant (în rațiune). Trusa de lilieci se aseamana cu deschiderea sticlei - nu mai ingrijorati daca inaltimea adaugata de plută va ajunge în frigider. Mi-am înălțat bucătăria căutând-o, când am crezut în mod eronat că este pierdut. Acum, că știu că poate fi cumpărat online, cumpăr o duzină, ca să nu mai conduc din nou acest risc. (Puteți, de asemenea, să cumpărați dopul în alte flori care vă fac apel: floarea-soarelui, hibiscusul sau macul.)

Alte accesorii de vin legate de mine

Duralex Tumblers de sticlă

Pentru a bea vin singur, spuneți în timp ce gătiți cina sau citiți știrea în ultima vreme, îmi plac acești mici picioare Duralex (care sunt de două ori și mai mult mai puternice decât sticla), nu în ultimul rând pentru că sunt foarte predispus la nimicirea lucrurilor peste.

Tirbușonul HQY din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil

Îmi place un tirbușor chelner ieftin, pentru că e ușor și nu înțeleg sincer acei deschizători de vin cu lucrurile din braț.

În plus, un pahar favorit al editorului Grub Street

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Zalto Glass

Obișnuiam să-mi întorc nasul în fața unor oameni care au cheltuit o mulțime de bani pe vestigiile frumoase. Asta a fost banii, am întotdeauna motivat, că ar fi mai bine petrecut pe vinul frumos. M-am răzgândit când aceste ochelari austrieci au început să apară la toate restaurantele high-end din Manhattan. Aceste ochelari doar arata si se simt, fantastice - cumva delicate si rezistente in acelasi timp, cu o tulpina subtire de par care mi-a fost spusa de prietenii mei de snob-vin, este ceea ce cautati cu adevarat cand un singur sticla poate costa la fel de mult ca o sticlă cu vechime în vârstă de Barolo. Care, sigur, orice. Îmi place foarte mult ca aceste ochelari să fie atât de izbitoare de lux. - Alan Sytsma, directorul editorial, Grub Street

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.