rezolvarea problemelor

Numai pentru ziua de azi, puteți să luați un Echo Amazon pentru cele mai ieftine pe care le-a avut vreodată

Anonim

Echo-ul, disponibil (pe scurt) sub 100 $.

Acum, când se apropie de trei (!) Ani, Amazon Echo se simte încă futurist, chiar dacă a devenit o parte obișnuită a rutinei mele zilnice ca și mașina mea de cafea. Doar astăzi, i-am cerut lui Alexa să cânte muzică, să aibă o prognoză meteorologică, deoarece ar părea că ar ploua, a ascultat știrile de dimineață pe WNYC, a stabilit un temporizator pentru a-mi aminti să scot ceva din cuptor și am comandat un dop un roman tipărit în pregătire pentru un timp de un lac luna viitoare.

Cu toate acestea, ramane relativ pretios, la 180 de dolari pentru o noua unitate - mai ales daca consider ca o folosesc in principal ca un vorbitor care va juca Spotify, dar lasa-ma si sa o fac cu intrebari aleatoare. Dar, odată cu apropierea Primei zile, Amazon - pentru prima dată de când a lansat Echo - a scăzut prețul în două cifre. Pentru doar 90 $, poți să ridici un Echo certificat recondiționat.

Am rămas în continuare să fiu ars de programul recondiționat certificat de Amazon pe propriile sale dispozitive. Eu nu am folosit-o pentru un Echo, dar am primit ultimele mele Kindles din program, și amândouă au fost indiscutabile (la ochii mei) de la produse noi - aștept să plătesc o grămadă mai puțin pentru ambele.

Chiar dacă ați luat deja un Echo pentru dvs., acestea fac cadouri surprinzător de bune într-o gamă destul de largă de oameni. În timpul unei reduceri adânci recente (din păcate, nu la fel de profundă ca aceasta), am decis să obțin una pentru tatăl meu îndrăgostit de jazz pentru Ziua Tatălui. A fost o lovitură rapidă în casă într-un mod în care nu au trecut cadouri de gadget trecute. Am primit deja mai multe mesaje text și apeluri telefonice de apreciere, deoarece el și mama mea își dau seama de lucruri noi.

Echo-ul este așa. Este unul dintre acele produse care se pot simți puțin prostește pentru a descrie: "Îmi permite să verific vremea fără să mă uit la telefonul meu sau pe fereastră?" Dar după ce l-ai folosit pentru câteva zile, telefonul pentru a seta un cronometru sau pentru a pune pe o listă de redare se simte la fel de vechi ca și cum a obține banda magnetică înapoi într-o casetă cu un creion și un noroc. Nu mai trebuie să mai faci asta.

Certificat Amazon Echo renovat