cadouri aprobate de experți

O tendință de prognoză privind cadouri de modă pentru femei, înainte de a le vinde

Anonim

Anul trecut, am vorbit cu un expert la agenția de prognoză a tendințelor, WGSN, despre cele mai bune cadouri de cumpărat înaintea luptei de duminică pe Black Friday / Cyber ​​Monday. În acest an, după lansarea raportului de tendințe trimestriale influentat de Business of Fashion, ne ocupăm și mai mult de discuțiile cu difuzoarele din diverse categorii, pentru a afla ce va vinde bărbații, junkii de tehnologie, jucăriile și jocurile pentru copii. Astăzi, un chat cu editorul WGSN Marian Park cu privire la moda și cadouri de îmbrăcăminte pentru femei, înainte de a le vinde. (Dacă sunteți nostalgic pentru tendințele de anul trecut, le puteți vedea aici).

Șampanie Sherpa Zip Hoodie Sweatshirt

Deci, aceasta este într-adevăr o parte a unei mișcări umbrelă-tendință în care străzile pe care bărbații le-au făcut se mută în lumea femeilor. Nu ne vedem cu adevărat acel pijamas sufocant din anii '90 de la anul trecut atât de mult. Acum e totul despre cultura hype (cu Hypebae și Hypebeast și High Snobiety care influențează îmbrăcămintea femeilor). Este vorba despre a lua un hoodie pentru bărbați, a schimba silueta, și de a face un articol de lux confortabil. Această colaborare KITH x Vogue a fost în mod evident vândută complet, dar ideea ajunge la ea. Acum, campionul va fi imens. Este un material de sherpa pe o siluetă de hanorac.

Acest lucru a fost deja vandut, dar o versiune foarte asemanatoare pentru barbati poate fi gasita pe Amazon.

Everlane Femeie Anorak oraș

Tehnologia high-tech este uriașă pentru femei - se deplasează de la un lucru normcore la un nivel mai mare, pe care l-am văzut foarte mult pentru primăvara / vara anului 2018. A fost Valentino și Isabel Marant făcând anoraks și acum vedem tech / rain sacouri cu acest tip de material preluând totul în industria modei.

Marc Jacobs MJT1003 Hybrid Smart Watch în negru

Articolele de îmbrăcăminte pentru femei s-au schimbat cu adevărat de la brățările active Fitbit în ceva mai mult ca un smartwatch. Deci, aveți Fitbit a face acest smartwatch numit Ionic, și branduri de moda, cum ar fi Tory Burch sau Vera Wang de luare de urmărire de activitate care amestec tehnologia cu lux și caracteristica toate aceste brățări interschimbabile. Smartwatch este cu adevărat noul tracker de activitate. Marc Jacobs a creat această activare a aparatului foto-declanșator în smartwatch-ul său de urmărire a activității, care vă ajută cu selfies, care o duce la nivelul următor. Acestea sunt uriașe pentru vacanță.

Umbro Bluză de supradimensionat cu gât înalt, cu logo-ul Tape

Altceva ce se întâmplă este acel aspect britanic de fotbal pe care Gosha Rubchinskiy l-a făcut anul trecut cu bărbați, iar acum îmbrăcămintea pentru femei o urmărește. Un lucru de remarcat este modul în care femeile îl modelează. Îți amintești ce tee și fustă de înaltă / joasă Thrasher și lucru pe care Stan Smith le-au făcut anul trecut? Suntem departe de asta.

Champion & UO Reverse Weave brodate Hoodie Sweatshirt

Ne-am mutat într-adevăr dintr-un lucru cu un skater la ceva mai mult ca o paletă de culori moale, confortabilă Champion. Acestea fac aceste bluzoane în aceleași culori, cum ar fi roz-roz și albastru înghețat. Știu că am vorbit foarte mult despre mii de milenii, dar asta va continua să fie puternic, așa cum va veni această nuanță de liliac (deja vândut).

Balenciaga Stretch-Knit High-Top Trainer, Noir

Deci, cu doar câteva zile în urmă, Business of Fashion a lansat raportul său trimestrial despre mărcile cele mai pline de buzunare și Balenciaga în loc de Gucci a fost numărul 1 - iar bărbatul tricot Balenciaga a fost cel mai râvnit articol. Arata ca o ciorap cu un fund Skechers - este cu adevarat acel urs urât.

Fila Disruptor 2 pantofi din piele de lux

Pantoful urât? Da, acea idee vine cu adevărat din anii '90 în Y2K, cultura rave a începuturilor din 2000. Am văzut cum a lansat cu adevărat soferul Yeezy, și acum este ca și cum, cu cât sunt mai detaliate și sălbatice, cu atât mai bine. Dacă nu poți să-ți iei mâinile pe Balenciaga, Fila Disruptor este pantoful tău. De fapt, a fost vândut peste tot, dar acum puteți găsi unele ocazional, așa că dacă le puteți face. Are ideea unui boot Timberland, dar într-un oblon.

Vetements x șosete Reebok intarsia bumbac-blend

Dacă nu vă puteți permite bărbații Balenciaga (și mulți dintre noi nu pot) probabil că veți dori șosete Veements x Reebok.

Yeezy Calabasas Lost Hills Dad Hills

Când sunteți în acea lume, dar nu aveți acei bani ca să scăpați, aveți și alte lucruri de cumpărat. O să vedem o mulțime de oameni care au dat cadou lui Yeezy Calabasas, de exemplu. Este totuși acel streetwear confortabil și confortabil, fără a fi prea scump.

Reebok Fury adaptează adidașii

Alt lucru pe care femeile îl împrumută de la îmbrăcămintea activă este ridicarea de pantofi ca Reebok Fury. Ei se disting cu adevărat.

032c Șosete albe "Înainte de sex"

Un ciorchine de stocare care va înnebuni este acele șosete 032c - știi că revista germană? Au făcut aceste șosete care spun "Îndepărtează înainte de sex", care vor fi uriașe. Dacă preferați negrul, există și acelea.

Herschel de aprovizionare Co. Cincisprezece catifea curea cu fermoar sac

Ce este interesant este faptul că pachetul de fanny este de asemenea o revenire foarte mare. Am văzut-o pe Gucci și brandurile de modă de modă, dar acum avem Herschel acest lucru în catifea roz, care este foarte popular.

Foto: 17-10-19 anarachford AM1 B3 robstebler W

Sac de talie mică cu șuruburi KARA

Și Kara face o pungă de talie roșie roz care va face un semn. Va fi o must-have. Este o perspectivă brunch-to-party, care vă permite să aduceți tot ce aveți nevoie cu dvs. toată ziua.

Fiorucci Angel-Tricou de bumbac grafic

Tricourile grafice vor avea, de asemenea, un moment real. Orice branded și logo-driven este fierbinte acum. Acest lucru este condus de marci precum Off-White și Balenciaga și Vetements, care fac din nou logo-urile reci. Fișele de înger ale Fiorucci sunt mari.

Helmut Lang Logo-imprimare tricou de bumbac-jersey

Helmut Lang logo-ul Tees sunt de echitatie care val prea.

Acnee Toronty Logo Scarf

Eșarfa care va fi incredibil de populară este fularul logo-ului Acnee Toronty, care din nou își proclamă logo-ul cu voce tare și mândră. Este într-adevăr un efect de hype care vine din brandurile bărbaților încă o dată.

Verificați toate vânzările de îmbrăcăminte de la Black Friday 2018 .