săptămâna fugly

Periuța de dinți asemănătoare OZN-ului care îmi menține profunzimea dinții

Anonim

Viitorul este acum.

Există anumite lucruri în viață care sunt atât de urâte, sunt frumoase, sau atât de urâte, încât sunt drăguțe. (Francezii îl numesc jolie laide, japonezii, busakawa.) Gândește-te la buldoge, nasuri accidentate - sau la Birkenstock. În această săptămână, sărbătorim chipurile pe care numai o mamă le-ar putea iubi. Bine ați venit în săptămâna Fugly.

Nemulțumită de periile noastre manuale, sotul meu și cu mine am decis recent să intrăm în secolul 21 al igienei orale: cumpăram periuțe de dinți sonice. Sigur, am fi putut cumpăra un foarte popular Sonicare, cu arborele subțire și încărcătorul de buzunar. De asemenea, Apa Beauty Clean White, care se bucură de eleganța modernă (bine, în afară de căutarea unui pic ca un vibrator de design). În schimb, am prins două aurii (erau în vânzare), înainte de a-și da seama că principalul lor punct de vânzare - o bază super-tehnică care percepe peria cu capul în jos și ambele se dezinfectează (cu lumină UV) și usucă firele - au fost uriașe. Și voluminoase. Și largă. Mai ales doi dintre ei, unul lângă celălalt, cu adaptoarele și cordoanele de perete încurcate împreună.

Dar plătirea a fost la fel de mare: contracepția sonică de 40.0000 de lovituri pe minut îmi lasă dinții și gingiile să se simtă atât de satisfăcător, curate profesional, de fapt, am omis o serie de întâlniri dentare (nu judecați). Când am ajuns în sfârșit, dentistul meu a părut extrem de fericit de starea celor care mi-au spus. (Nici măcar nu am primit prelegerea dentară.)

Da, Aura are o urâțenie de bază; este conceput să arate ca o stație spațială - cool dacă ești un elev de clasa a cincea, poate? - completează cu un zâmbet, Star Trek - logo-ul ceresc în față. (De asemenea, compania vinde o "perie orbitală", dacă doriți, de asemenea, să vă curățați cana cu ceva asemănător unei nave extraterestre.) Dar, după ce am învățat cum pot fi expuse urât expuși, periuțele de dinți care se află la adâncime, mine îmi petrece zilele de răcire într-o cameră vastă de igienizare, în siguranță de particulele de zbor ale a ceea ce aveți. De fapt, mai mare, cu atât mai bine.

Tao Clean BA-0101-WHT Sistem de periuta de dinti Aura Sonic

Alte accesorii pentru igiena orală aprobate de către strategiști

Foto: StevanZZ / Getty Images / iStockphoto

Opalescence Whitening Pasta de dinți

Writer Jen Doll a gasit o pasta de dinti care albeste fara a afecta smaltul delicat: "Spre deosebire de pasta traditionala de albire care foloseste peroxidul, Opalescence elimina petele de suprafata (pana la doua nuante pe luna) prin curatarea acestora cu silice. Dar - și aceasta este cheia - nu este atât de abraziv încât nu o puteți folosi în fiecare zi. " Citiți mai multe despre cea mai bună pastă de dinți albă pentru dinți sensibili.

Gel alb de albire rapidă de 5 minute

Editorul principal al strategiei, Jason Chen, jură pe această alternativă Crest Whitestrips pentru dinții albi: "Cutia vă spune să păstrați gelul timp de 5 minute, dar l-am împins la 15 fără sensibilitatea dintelui amețit de Whitestrips. Plus albul albeste folosind peroxid de hidrogen, care elimina atât petele de suprafață, cât și pe cele intrinseci, cu un efect asemănător cu înălbitor, care nu trebuie suprasolicitat. " Citiți mai multe despre cel mai bun gel de albire a vitezei .

Demontarea plăcii Stim-U-Dent

Scriitorul Elizabeth Gumport mestecă pe aceste bețișoare de tip scobitoare pentru a stimula gingiile: "ADA - recunoscut ca prevenitori ai gingivitei, dispozitivele cu scobitură mică sunt deosebit de utile dacă aveți spații între dinții prea mari pentru a naviga în mod eficient. Eu folosesc de fapt Stim-U-Dents în plus față de dentare, ceea ce eu consider un tratament spa pentru gura mea și, de asemenea, una dintre cele mai iubite distracții. " Citiți mai multe despre cele mai bune bastoane de îndepărtare a plăcilor .