picioare săptămână

Dermatologii Creme de Foot Unsexy Jure By

Anonim

Nu arată prea mult, dar face minuni.

Pe măsură ce temperaturile urcă și intrăm în sezonul picioarelor expuse, suntem aici pentru a vă ajuta, cu toate cele mai bune trucuri pentru a vă menține picioarele la îndemână și la fel de confortabil. În timp ce săptămâna aceasta se întâmplă să fie începutul Săptămânii flotei, facem propriile noastre cum începe vara. Bine ați venit la Săptămâna picioarelor.

Când vine vorba de ceea ce prețuim, oamenii se împart în două tabere. Cei dintre noi care simt că dormitoarele sunt sanctuare, cărțile de ziua de naștere sunt nunți și picioarele ar trebui să fie răsfățate - și aceia dintre noi care nu. Sunt în a doua tabără. Patul meu este biroul meu, cărțile de ziua de naștere se aprind, iar picioarele mele sunt utilitare. Cincizeci de minute de pedichiură în care câinii dvs. de lătrat sunt înmuiați în nectar de trandafiri și apoi uscați de tampoane de bumbac nu fac apel. (Cine are timp!) Ceea ce nu înseamnă că nu vreau picioarele mele curate, îngrijite și suplă - eu fac. Vreau întotdeauna picioare de interviu, picioare de prima dată, picioare care pot fi goale la casa unui prieten, fără nici un salt de nervozitate existențială.

Aproape un deceniu în calitate de editor de frumusețe mi-a confirmat faptul că, fericit, dermatologii și cei mai mulți esteticieni de unghii sunt de partea mea. Singurul ingredient cel mai important într-o cremă eficientă pentru picioare nu este nimic răcoritor, anti-bacterian sau antiinflamator. În afară de hidratatoarele grele, cele mai bune creme de picior conțin, de asemenea, exfolianți chimici - acid lactic, uree, acid salicilic - care slăbesc legăturile dintre celulele moarte ale pielii moarte, permițându-le să se îndepărteze ușor. Cel mai bun concurent pe care l-am gasit pentru acest job "CeraVe Renewing SA Cream", care a fost dezvoltat cu dermatologi si contine atat acidul salicilic exfoliantic (ceea ce reprezinta SA), cat si lactatul de amoniu in primele zece ingrediente, sunt semnificative, nu o gândire ulterioară.

Crema este Crisco groasă, deși nu este grasă (dacă preferați o opțiune de gel, o recomandă pe aceasta) și nu miroase deloc nimic. Eu o folosesc în două moduri. O voi freca peste picioarele mele și voi fi cineva care doarme cu șosete pentru o singură noapte. Dimineața, fisurile fine albe din degetele de la picioare și de-a lungul călcâielor vor dispărea, cuticulele zdrențuite vor fi așezate în picioare, iar nopții de cenușă din jurul degetelor de la picioare vor scădea. A doua opțiune este să-l frelez peste picioare și să-i las să se înmoaie pentru o jumătate de oră mai bună (oricum mai devreme este prea alunecos). A doua abordare necesită câteva tratamente pentru picioare perfecte. Crema contine, de asemenea, glicerina, ceramidele, acidul hialuronic si colesterolul - cunoscuta si ca cea mai buna stiinta de hidratare a pielii.

Compania confirmă faptul că CeraVe vinde, de asemenea, exact aceeași formulă într-un tub squeezy, Renewing SA Foot Cream, care este mai ușor de aplicat picioarelor. Dar pentru că frecarea a ceva etichetate "picior" oriunde deasupra gleznei îmi amintește de acea scenă din Amélie, unde groaznicul grosier își perie nevinovat dinții cu crème pour les pieds, aș recomanda cada, pe care o voi înmuia pentru a stinge genunchii uscați, coate sau chiar patch-uri ocazionale de eczeme pe pleoapele mele.

CeraVe Renewing System SA Crema de reînnoire