abordarea mulțumirilor

Tonne Goodman de la Vogue pe șervețelele de la Tear-Off a descoperit la Paris

Anonim

Te rog, serveste.

Pentru luna noiembrie, vom trage împreună elementele de care aveți nevoie pentru a avea ca o Ziua Recunostintei fără egal cu putință. Aici, directorul de moda al companiei Vogue , Tonne Goodman, ne povestește despre șervețelele de cocteilă care au scos la iveală impresiile care au impresionat pe unii dintre oaspeții răcoritori de cină din Europa.

Merci este un boutique de la Paris, condus de proprietarii Bonpoint, unde o parte din profituri se îndreaptă spre caritate și este doar acest magazin general, eclectic - vinde totul, de la îmbrăcăminte până la mobilier, până la papetărie și bucătărie. Aici am descoperit pentru prima oară servetelele MyDrap: cea mai simplă soluție la sarcina plictisitoare de a servi hors d'oeuvre și pe care am inventat-o ​​recent, așa cum sunt indispensabile în timpul sărbătorilor.

MyDrap face șervețele de cocteil de lenjerie (precum și șervețele de cină și plase) pe o rolă, trase ca și cum ar fi prosoape de hârtie (sau hârtie igienică). În loc să aveți o grămadă de șervețele care trebuie împrăștiate într-un mod atrăgător și apoi să se lupte pentru a selecta cu grijă doar una, pur și simplu rupeți fiecare șervețel. Culorile sunt elegante: am o casă în esență alb-negru, așa că am tendința de a merge la cele negre. Dar marina și roșul sunt excelente; un cerneală-marină și un roșu-sânge sunt distinctive și șic. Ele sunt lavabile pentru câteva merge. Și pentru că sunt romane, au rupt gheața la o cină de sărbătoare pe care am dat-o, cu oaspeți înghețați, neașteptate, europeni, care erau destul de rece și aveau nevoie de o dezghețare distractivă!

Servetele pentru cocktailuri din bumbac MyDrap

Șervețele de mână din bumbac MyDrap

De asemenea, vine într-o versiune de cină-servetel.

Placutele de bumbac MyDrap

Și ca și placemat.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.