acest lucru este incredibil

Cazul de telefon rezistent la apă care mă salvează la plajă, pe bărci și în Islanda

Anonim

Un prosop de hârtie a rămas uscat în os în Joto, chiar și după ce a fost scufundat în apă timp de zece minute.

Odată cu prognoza călătoriei mele în Islanda arătând ca o ploaie totală, m-am hotărât să îmbunătățesc geanta de plastic de plastic pe care o folosesc de obicei pentru a-mi împacheta telefonul pentru excursii în aer liber. Cercetarea mea on-line a condus-o la caseta rezistentă la apă Joto Universal, o husă ușoară care promite să-mi păstreze telefonul uscat, dar accesibil, "indiferent dacă înot, pescuit, plimbări cu barca sau călătorii cu apă". Cu un rating de 4.5 stele Amazon de la peste 20.000 comentatorii, m-am gândit că merită o lovitură.

Cureaua îl păstrează la îndemână în jurul gâtului sau încheieturii mâinii.

Joto universal impermeabil

Joto seamănă în esență cu o pungă de congelare cu un șnur și, probabil, ar fi destul de utilă pentru a purta gustări mici în jurul gâtului. Dar chiar și pungile cu congelator ar avea un timp greu în picioare până la testul pentru prosop de hârtie, pe care recenzorii i-au recomandat să o încerce înainte de a avea încredere în acest caz cu telefonul meu: am blocat un prosop de hârtie în cutie, l-am închis și am scufundat totul un castron de apă. Cazul a continuat să plutească în vârful bolului, așa că l-am cântărit cu un borcan de Nutella (într-adevăr, orice condiment va face). Miraculos, a funcționat: Zece minute sub apă și prosopul nu a absorbit o picătură.

Cazul sa dovedit la fel de eficient în sălbăticie. În timp ce restul era cu adevărat, înmuiat în mod dureros de-a lungul călătoriei mele, telefonul meu a rămas uscat la os când am fotografiat în spatele cascadelor, prin ploaie și în timp ce pluteau în multe izvoare naturale calde ale Islandei. Cazul a devenit din ce in ce mai important in arsenalul meu de calatorie, insotirea mea la plaja (acolo unde se pastreaza apa si nisipul), parcuri de distractii, iar atunci am fost invitat la barca de vapori a unchiului meu de varsator din Connecticut. Cea mai bună parte este că telefonul dvs. rămâne pe deplin funcțional, chiar și în interiorul carcasei, care va fi util, chiar dacă doar trimiteți mesaje prin SMS în timpul unei furtuni de ploaie deosebit de epice.

Mai multe cazuri de telefoane aprobate de Strat

Pelican Marine impermeabil iPhone 7 caz

Selectați toți prietenii noștri Jake Swearingen și Paris Martineau apelați cazul telefonului Pelican cel mai bun caz rezistent la apă, care oferă, de asemenea, o protecție împotriva căderilor.

Speck iPhone Presidio Clear Case

Dacă aveți un iPhone X pe care doriți să îl protejați, în timp ce încă se arată, Swearingen și Martineau ca Speck pentru securitatea sa transparentă.

LuMee Duo telefon mobil caz pentru iPhone 8

Pe de altă parte, dacă vreți un protector de telefon care vă oferă cel mai bun iluminat selfie, nu căutați mai departe decât LuMee (este preferatul lui Kim Kardashian West).