cel mai bun pariu

Am găsit cea mai bună (și cea mai bună) priză electrică

Anonim

Cazanul Stagg EKG.Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Stagg EKG

Obiectivul : Găsiți un ceainic electric elegant, care încălzește apa la temperatura exactă pentru cafea turnată, ceai dulce și ceaiuri ocazionale. Mixatorii de ceai de mâncare și utilizatorii frecvenți ai cazanului ne-au îndrumat spre opțiunile din oțel inoxidabil și cupru, care fierbe rapid și rețin căldura.

Verdictul : În timp ce cele mai multe ceainice electrice au guri largi care se toarnă ca o robinet, Stagg EKG - lansat în noiembrie de către începător Fellow - are un gâtuit gâtuit gâtuit care să permită turnarea definitivă. O carcasă elegantă, mată-neagră, încorporează corpul din oțel inoxidabil, care se află pe o bază cu profil redus, unde există o defila pentru a seta temperatura la un punct exact de încălzire (aproximativ 180 de grade Fahrenheit pentru ceai verde și 200 de grade Fahrenheit pentru cafea ). Ceainicul menține apă la temperatura dorită de până la o oră și un cronometru integrat numără timpul de extracție sau abrupte. Iar un ou de Paști: Scoateți fierbătorul de la bază, comutați între Celsius și Fahrenheit, iar un joc retro, numit Wormy, va apărea pentru a vă juca în timp ce preparați.

Cel mai ieftin

Bonavita Boiler electric 1.0L

Persoanele de la The Pursuit of Tea, compania premier de ceai din New York, preferă acest model Bonavita din oțel inoxidabil, fără toate clopotele și fluierele de control al temperaturii. Încă mai are un corp metalic, un buton de turnare perfect pentru turnare și o bază electrică, dar nu există componente suplimentare care ar putea fi defecte și imprecise după un an sau doi. Este, de asemenea, peste 100 de dolari mai ieftin.

Cel de cupru

Cazanul de ceai cu cupă Hario Buono

Pentru un ceainic elegant, dar nu electric, compania japoneză Hario face acest superb Buono. Cel mai important lucru este că cuprul este un excelent conducător de căldură, deci chiar dacă nu este electric, apa se va încălzi foarte repede.

Hario electrice

Hario Electric Buono

Hario face, de asemenea, un ceainic electric în acea formă de copilare, dacă preferați.

Călătorul clasic

Placată din oțel inoxidabil de specialitate din oțel inoxidabil

Billy Peele, directorul general și somelierul de ceai acționează la Eleven Madison Park, se află în spatele acestui All-Clad. "Acest tip este foarte durabil și de încredere, și un cazan mare de zi cu zi, care va arăta grozav pe orice arzător", spune el.

Foarte mare

Zojirushi Micom Cazan de apă și încălzire

De asemenea, Peele recomandă acest ceainic Zojirushi de înaltă tehnologie (da, aceeași marcă din spatele sticlei noastre preferate de apă). Are mai multe setări de căldură, la fel ca și Stagg, îl puteți seta la temperatura exactă pentru ceaiul verde, ceaiul negru sau cafeaua turnată.

Cel inteligent

Mai inteligent iKettle

Acest ceainic conectat la Internet de obiecte are o aplicație telefonică, astfel încât să puteți programa apa să înceapă încălzirea atunci când sunteți aproape acasă de la locul de muncă sau când te trezești dimineața.

Fantasticul britanic

Sage de Heston Blumenthal ceaiul

Sage a fost dezvoltat de către bucătarul britanic Heston Blumenthal britanic și a venit în atenția noastră, prin Sebastian Michaelis, blender-ul de ceai de la Tetley. Se prepară ceaiul din fierbătorul însuși, acel coș mic pe care îl vedeți mai sus ține frunzele de ceai și coboară sau urcă automat din apă. Are temperaturi variabile și programe presetate pentru diferite tipuri de ceai, deci dacă sunteți un începător dornic, dar nu cunoașteți punctul de încălzire adecvat pentru oolong, Sage te-a acoperit. Chiar acum, este disponibil numai în Marea Britanie, dar există câteva pe Amazon care vor fi livrate în SUA dacă sunteți dispus să furculiță peste aproape 700 dolari pentru ea.