alegerile editorului

Ne-am ales tricourile noastre preferate din noua linie de comerț a Cut

Anonim

S-ar putea să fi auzit deja știrile: prietenii noștri de la Cut fac acum mercuri! The Cut Shop este un magazin de tricouri print-on-demand la Amazon, unde poti gasi teu-uri de bumbac de $ 25, cu titluri si fraze cutate precum "Toate mele exagere in texte" si "Pink Millennium" printre multe, multe altele (una nouă va fi adăugată în fiecare săptămână). Suntem mari fani ai tricourilor albe în jurul lui Strat, așa că, desigur, trebuia să trecem prin opțiuni și să alegem favoritele noastre (credeți că nici unul dintre noi nu a ales aceeași cămașă?).

Karen Iorio Adelson, scriitor

Tiffany Haddish Apreciere Societatea Tee

Îmi place Tiffany Haddish ca Tiffany Haddish îi place Groupon. Performanța ei îndrăzneață și brazdă în " Girls Trip" mi-a furat inima, iar aventurile din viața reală (turul mlaștos! Musca Beyoncé!) Au consolidat devotamentul meu. Ca și rochia albă a lui Alexander McQueen de la Tiffany, acest tricou garantează o mulțime de re-poartă.

Simone Kitchens, redactor principal

Mă gândesc la acest lucru

Îmi place când putem oferi un pic de spațiu pentru a aprecia lucruri ciudate, personale și de cele mai multe ori uitate de alții - cum ar fi coloana I Think About This a Lot atât de satisfăcătoare.

Maxine Builder, scriitor

Lasă-mă să mănânc în Tee de pace

Îl iubesc în mod deosebit: Parțial pentru că întregul incident a dobândit un nou înțeles acum, deoarece știm că Cardi B a fost de fapt însărcinată când a scris acest comentariu Instagram, dar și pentru că așa simt majoritatea zilelor. Este cel mai bun mod de a spune 2018, "Mind Your Own Business".

Margaret Rhodes, redactor principal

Am supravietuit Tea Pool Union

De fapt, eu inca intalnesc Union Pool (se desfasoara muzica excelenta!), Dar oricum as putea sa primesc acest tricou pentru a comemora (1) raportarea nefericita a lui Allison pe "Utopia excitat" a tuturor si (2) înregistrează despre modul în care a fost dat odată la Union Pool. El nu va trăi niciodată așa.

Jason Chen, redactor-adjunct

Cum am obținut acest tee pentru bebeluși

Hahahahahahahahaha.

Lori Keong, scriitoare

Tee de conținut

Îmi place un bun magazin de internet de auto-referențială și acest lucru este perfect minimal și sus pentru interpretare. Poate că zice: "Bună ziua, eu sunt un creator de #content", poate este o ode la #content în sine (făcând întotdeauna pentru "gram, cum se spune), sau poate că este vorba de un limbaj în obraz" inserați glumă aici ". Cine poate spune cu adevărat?

Alexis Swerdloff, editor de strategie

Ceașcă de altă parte este o teascoană

Este amuzant pentru că este adevărat!

Lauren Levy, scriitor principal

Mileniu de Pink Tee

Va trebui să mă duc aici cu Mileniul Pink aici pentru că este amuzant că nu este în roz și pentru că am petrecut aproximativ trei luni din viața mea, gândindu-mă cum a ajuns această culoare să invadeze conștiința și țesătura (literal) a societății noastre. Vom avea mereu acea conexiune specială.

Katy Schneider, redactor asociat

Freakebana Tee

M-aș putea uita la poze cu freakbana - pe Stella, "stilul nou, urât și răcoros de aranjare a florilor", pentru ore și ore și ore. Și încă mai multe ore! Deoarece o carte de fotografii freakbana încă nu există, mă voi mulțumi pentru acest tricou, declarând afecțiunea mea de durată pentru această tendință ciudată.