săptămână de lenjerie

Am încercat lenjeria de argint infuzată care nu are nevoie de spălare pentru săptămâni

Anonim

Bine ati venit la Saptamana pentru Lenjerie de corp, unde vorbim de lenjerie intima, de la chilotii de bunica - cum ar fi chilotii bunicuti sau lenjeria invizibila testata cu covorul rosu - la felul pe care il purtati cu acea persoana speciala.

Marca daneză Organic Basics are o linie de lenjerie de corp cu infuzie de argint, care se presupune că se luptă cu mirosul și bacteriile.

Lenjerie pentru femei

Sfaturile mamei mele despre igiena sunt simple: schimba-ți lenjeria de corp în fiecare zi (chiar și în zilele fără duș) și până acum nu m-au rătăcit. Dar pentru Săptămâna Lenjerie de corp, mi-am făcut o judecată mai bună pentru a chema și pentru a testa noua lenjerie de corp din argint organic. Organic de bază susține că, cu argint antibacteriene (și, astfel, mirosul-respingătoare) calități, puteți evita risipa de apă și de energie pur și simplu purtând lor undies mai mult decât o dată înainte de spălare. Am avut rezervări în timp ce am încercat cu pernele de argint cu cusături înainte și nu a fost impresionat, dar a păstrat o minte deschisă.

Mi-am testat undies - un stil hipster care vine într-un pachet de două - în două zile, care a fost un timp benefic pentru a testa undies respingătoare de mirosuri deoarece (dezvăluirea completă!), Am fost, de asemenea, la sfârșitul coada mea. În timp ce nu este teribil de murdar, în sine, este cu siguranță un timp mai înțepător decât de obicei. Deoarece un reprezentant al Organic Basics mi-a spus că argintul reglează și căldura, le-am pus prin stergator în prima mea zi prin participarea la o clasă vinyasa transpirată. Nu i-am găsit să răcească, într-adevăr, dar, la sfârșitul zilei, am simțit că am mirosit mai curat decât mi-ar face în mod normal, având în vedere circumstanțele. Toate acestea s-au schimbat în cea de-a doua zi când am început să observ un miros mai puțin decât proaspăt în timp ce eram afară pentru noapte și în timp ce nu mișca, nu m-am simțit confortabil împingând norocul cu oa treia zi de testare.

Principalul aspect al problemei cu mănuși care sunt "antibacterieni" este că, chiar dacă reduc mirosul, ei nu se auto-curăță în mod magic sau chiar absorg în modul de îmbrăcăminte Thinx "period-proof", deci nu- schimbați faptul că sunteți așezat în două sau trei zile de țesătură care te-a curățat - și sudoarea și pielea ta moartă și funcul general. Și fără a efectua teste la nivel microscopic pentru a determina dacă chilotul ucide bacteriile, pe lângă un test de miros non-științific, cred că ar fi mai degrabă să le arunc în spălare decât să tolerez purtarea repetată.

Acestea fiind spuse, ele sunt încă o pereche bună de lenjerie în sine, respingătoare de miros sau nu. Deoarece sunt fabricate cu fir de poliester acoperit cu argint (care nu trebuie să se uzeze în timp), elementele de bază organice sunt mai hepte decât perechea medie - arată ca și cum ar putea să bată în mașina de spălat - dar încă confortabile și le întindeți. Sunt drăguțe pentru a face lounging, dar cu marginile mai groase, nu le-aș numi exact rezistente la VPL. Nu vă recomandăm să le purtați dacă aveți de-a face cu ceva asemănător cu perioada petrecută, dar eu aproape doresc ca acestea să fi fost în zilele mele de colegiu pentru săptămâna finală (când dușurile erau puține și departe între ele). De asemenea, mi-am imaginat că ar fi ideal pentru a vă împacheta în sac pentru un festival de muzică sau o excursie de camping, atunci când aveți nevoie de orice respingere a mirosului pe care îl puteți obține. - Lori Keong

Organic de bază SilverTech Hipster

Și în ceea ce privește lenjeria bărbaților

Când Alexis mi-a spus pentru prima dată despre lenjeria daneză care a rămas curată timp de câteva săptămâni, eram sceptică. Chiar și cu adăugarea de anti-miros, fibre de argint antimicrobian, țesătura nu este menită să fie în contact cu o parte foarte intimă a corpului, fără a obține puțin.

murdar, nu? Deci, când am primit prima mea pereche de pantofi SilverTech boxer, am vrut să testez cu îndrăzneală abilitățile lor de combatere a mirosurilor. M-am hotarat sa le port mai mult decat am obisnuit (Doua zile? Trei? Ati citit ca s-ar putea sa dureze saptamani si a fost gata sa calatoreasca acest val cat de mult am putut). Nu le-aș purta pentru antrenamente, care păreau o mișcare prea agresivă pentru lenjeria fără exercitarea. Și în fiecare dimineață aș face un test de miros pentru a evalua cât de "bun" eram.

Primele mele impresii ale pantofilor boxerului: Tăierea nu este la fel de confortabilă ca calvinele mele de zi cu zi. Banda este mai tare și picioarele (sunt numite picioarele pe pantalonii boxer?) Sunt doar puțin mai scurte decât prefer. Ceva despre țesătură sa simțit și zgâriat, pe care l-am confirmat cu Elementele de bază organice este ceva ce ar trebui să vă așteptați la lenjeria de corp cu căptușeală metalică. Trebuie să spun că în cea de-a doua dimineață m-am simțit total încrezător că le-am purtat din nou - au arătat și au simțit și au mirosit ca o pereche nouă de lenjerie.

Dimineața trei este când lucrurile s-au înrăutățit. Îmbrăcămintea SilverTech trecut 48 de ore nu mi-a trecut testul mirosului. M-am îndreptat către Fundația Ecologică pentru a întreba ce este afacerea și un reprezentant foarte frumos a observat că, din păcate, lenjeria de corp nu are exact nevoie de spălare: "Aceasta variază de la persoană la persoană - unii ar putea simți nevoia de spălare după doar o uzură, iar alții ar putea dori să meargă mai mult. Pentru a maximiza durata de timp înainte de spălare, vă recomandăm să le difuzați puțin peste noapte. "În mod corect, nu le-am aerisit peste noapte, deși nu-mi pot imagina pe cineva care nu doarme în gol. Verdictul este că aș putea să mă întind doar de la o zi la două între spălări și în timp ce asta nu pare prea mult, se reduce la jumătate cantitatea de lenjerie de corp pe care ar trebui să o spălați - și suma pe care ai avea nevoie pentru a aduce o transportare. - Jason Chen

Organic de bază SilverTech Boxer Briefs