continuă

Ceea ce aduce Adriana Lima în ea

Anonim

Deciderea a ceea ce să aducă poate fi cea mai dificilă parte a călătoriei. Pentru a ne ajuta să decidem ce să împachetăm (și ce să ne împachetezi), am încorporat câteva celebrități pentru a ne spune ceea ce fac. Astăzi, esența de călătorie a lui Adriana Lima, Secretul Angelului din Victoria și gazda American Star Beauty , care se difuzează în acest episod pe durata vieții. Bine ați venit la My Carry-on .

Raden A22 Spălare inteligentă inteligentă

Unul dintre cele mai uimitoare lucruri despre acest bagaj de mână este că are un GPS, astfel încât să încărcați aplicația pe telefonul dvs. și să puteți localiza și să vă urmăriți bagajele oriunde. Și vă puteți încărca telefonul cu el - cât de cool este asta? Dacă sunteți la aeroport și telefonul dvs. moare, este într-adevăr o diferență pentru că vreau să mă conectez cu copiii noștri indiferent unde sunt. Și este o modalitate de a-ți urmări copiii, chiar dacă călătoresc. Este minunat.

Joy Mangano Micul meu Steamer

Cu toate evenimentele mele și covorul roșu, trebuie să am acest vapor mic în geanta mea. E un salvator. [Notă a redacției: Întemeietorii de un fel jură și de acest vapor) , îl voi folosi chiar și pe tricourile pe care le împachetez, care sunt încrețite. Am folosit-o astăzi pe tricoul meu. Puteți chiar să o utilizați pe lenjerie.

TriggerPoint GRID STK Rolă de spumă manuală

Îmi aduc un mic cilindru cu mine pe care îl folosesc pe mușchi după ce lucrez pentru că ia tot acidul din mușchii tăi și te ajută să te întinzi. Sunt întotdeauna la sala de gimnastică, așa că o să-l duc chiar și cu mine acolo pentru a ușura durerea și durerea. Este destul de mic încât să pot aduce oriunde.

Victoria's Secret este jucătorul de la Victoria Sport Lace-Up Sport Bra

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l aveți când faceți exercițiu este sutienul sport. Vrei să fii confortabil și capabil să te miști liber. De asemenea, trebuie să spun că acest sutien sport nu numai că este minunat pentru a lucra, dar și pentru uzul cotidian. [Nota: Lima este un ingenios secret al lui Victoria.] Poti sa-l poarte ca un tricou daca esti undeva fierbinte. Poți purta chiar și ea ca un sutien, așa îmi port. Poate fi rece dacă îl purtați într-o altă culoare; este ca o bucatica minunata sub tricoul tau de ceva diferit.

Newman's Own Cranberries uscat organic

De-a lungul zilei, îmi place să fac gustări. Îmi plac dulciurile. Dacă mi-aș putea satisface dentina dulce așa cum aș vrea cu adevărat, n-aș dormi noaptea, pentru că aș fi mâncat toată ziua. Imi place sa imi amestec fructele uscate cu cashews, migdale nesalate. Voi purta și baruri de cereale sau proteine ​​pentru momentele în care îmi este foarte foame.

Gustări decojite Organic Mult Ado Despre Mango

Bose SoundLink Revolve Bluetooth Difuzor

Muzica este importantă în viața mea, și mai ales când lucrez. Îmi place să stabilești starea de spirit. Mă trezesc la un cântec frumos și fericit. Sau înainte de somn, voi medita la muzică liniștitoare. Îmi plac difuzoarele mai mult decât căștile când sunt în camera mea, așa că aduc acest vorbitor. Îmi place că este un sistem de 360 ​​de grade și este foarte tare. Îmi place să aud muzică tare și să mă trezesc câteodată.

YZL Rope de salt reglabil cu pungă de transport

Întotdeauna am coarda cu mine, așa că îmi pot face exercițiile oriunde. Este atât de ușoară și portabilă și abia se ocupă de orice spațiu, dar mă lasă să fac toate lucrările mele, chiar și într-o cameră de hotel.

Adidas Speedex 16.1 Pantofi de box

Acestea sunt esențiale pentru că atunci când călătoresc, îmi place să-mi exercit. Adidații mei adidași sunt de fapt adidași pentru box, astfel că gleznele sunt mai mari, astfel încât să-mi stabilizeze picioarele în timp ce sar pe frânghie. Sunt foarte confortabile și nu prea grele. [Notă: Adidații de box din Lima sunt vânduți, dar acestea sunt foarte asemănătoare.]