celebritate cumpărături

Ceea ce Amanda de Cadenet nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . Am intrebat- o pe fondatorul Girlgaze , Amanda de Cadenet, despre hidratantul fetei, balsamul pentru buze si sandala Birkenstock pe care nu o poate trai.

Birkenstock Madrid Birko-Flor

Îmi plac în alb. Mă descurc adesea ca o femeie nebună, deci cel puțin cu aceste sandale, o pot face confortabil. Probabil că o să am o actualizare în curând, deoarece albul tinde să nu rămână atât de curat pentru mult timp, dar îmi place că se întâmplă cu majoritatea rochiilor mele florale vintage, pe care le port religios, iar în vremea LA sunt destul de mult vremea este potrivită pe tot parcursul anului.

Goop cu Juice Beauty Revitalizing Day Moisturizer

Îmi plac toate produsele Goop, dar voi avea întotdeauna Moisturizatorul Zilei Revitalizante pe biroul meu la serviciu sau în geantă. Nu purta machiaj în timpul zilei, așa că folosesc destul de mult hidratantul ca înlocuitor, aplicându-l liber pentru a-mi păstra pielea strălucitoare și hidratată. Îmi place că este în cea mai mare parte conținut organic și făcut și cu ingrediente organice certificate. Și îmi place că prietenul meu inteligent a dezvoltat-o.

Lypo-sferică de vitamina C, 0, 2 fl oz. - 30 de pachete

Prin combinarea cheltuinelii unui timp echitabil cu avioanele, având gemeni care merg la școala primară și, în general, trăiesc un stil de viață destul de ridicat, am fost cunoscut că mă dau jos destul de ușor, așa că sunt destul de mult vas petri pentru germeni, răceli și flus. Încerc să iau vitamina C lichidă pentru a mă asigura că fac cât de mult pot pentru a mă proteja de faptul că nu mă bat în cap și că prind ceva care se ascunde.

Gel balsam Dotcom în cireșe

Îmi place acest produs pentru că este atât de ușor de purtat de la o zi la alta, nu prea în vârf, dar încă mănâncă un pumn mic și ușor de păstrat în geantă pentru orice moment de presă de ultim moment, în care trebuie să fiu camera -gata. De asemenea, vorbirea este un aspect foarte important al liniei mele de lucru și îmi place să fiu sigur că oamenii acordă atenție ceea ce spun.

Citit. Mele. Buze.

LaCroix Apă strălucitoare, grapefruit, 12 ct

Sincer, nu știu ce au pus în acele bule, dar dacă nu avem cutii și cutii de acest lucru la îndemână la casa noastră de la Girlgaze din Silver Lake, am tendința de a deveni puțin urât. Și nu numai eu, dar TOATE doamnele din casa Girlgaze sunt nerăbdători pentru asta. Cel puțin este o alternativă sănătoasă la orice suc, totuși, așa că sunt fericit să beau acest lucru din abundență. Sincer, cum obținem o livrare pe toată durata vieții?

Mophie Powerstation 8X baterie USB externă în Rose Gold

Încărcătorul meu Mophie.

în copil roz, desigur. Pentru a trăi pe telefonul dvs., trebuie să vă asigurați că telefonul nu moare. Acest încărcător mi-a ajutat prin gros și subțire. Sunt sigur că puteți obține casetele telefonului cu acumulatori, dar sunt prea atașat de vechile autocolante de pe capacul telefonului meu, așa că pachetul de încărcătoare pentru școala veche este mersul meu.

Este murdar: pe băieți, țâțe și femei rău de Amanda de Cadenet

Și pentru o anumită auto-promovare nerușinată, nu cred că aș putea trăi fără cartea pe care tocmai am eliberat-o. Cred că va rezona nu numai cu femei, ci și cu bărbați, mai ales în acest moment crucial cu evenimentele cele mai recente de la Hollywood. Aceste probleme cu care se confruntă femeile nu sunt doar chestiuni de la Hollywood, ci și cele societale. Obiectivul meu cu cartea a fost de a începe o discuție despre experiențele mele în speranța că încurajează și alte femei să facă acest lucru.