celebritate cumpărături

Ce Autor al Căsătoriei americane Tayari Jones nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe Tayari Jones, autorul cel mai bine vândut roman al New York Times , " O căsătorie americană" , despre notebook - ul , uleiul de corp și sutienul pe care nu-l poate trăi fără.

HButler Mighty Purse Wristlet

Am aceasta în mai multe culori. Este o pungă de ambreiaj foarte elegantă, care vă încarcă telefonul. Îl încărc pe timp de noapte și tocmai l-am pus în geanta sau rucsacul meu, sau, dacă merg la ceva mai mic, îl folosesc ca o geantă. Este atât de nedemn să vă încărcați telefonul într-un zid în public. De mai multe ori, această pungă mi-a salvat demnitatea. E cel mai bun lucru.

Le Creuset Semnătura 5 Qt. Braiser

Cred că pot găti o întreagă Zi de Ziua Recunostintei în acest fel de mâncare. Este bine pentru tot. Puteți găti în ea, puteți coace în ea. Puteți face totul, de la combaterea unui ou în el pentru a găti paella. Este usor de curatat si naturala. Eu o folosesc în fiecare zi. Oamenii din revista Food and Wine au vrut să gătească împreună cu mine în casa mea și au comandat o tigaie specială în care să gătească, dar nu a sosit și au fost ca "cum vom face ananasul porumbului cu capul în jos tort? "Și am spus:" Putem folosi braiserul meu Le Creuset ". Au fost sceptici, dar au venit ca un vis.

X-ACTO Sharpener

Scriu pe mașini de scris și scriu și în creion. Eu folosesc un creion de lemn și îmi place foarte, foarte ascuțit și crocant. Îmi place să aud zgâriat hârtia. Cu acest creion ascuțit, de fiecare dată când obțineți un punct perfect. Folosesc creioane pentru că îmi place să șterg și mă ajută și să intru în contact cu persoana foarte tânără pe care am fost atunci când am început să scriu. Când eram copil, copiii au scris în creion și adulții au scris în pix. Când scriu, este foarte important să pot accesa plăcerea și bucuria.

Zote Spălătorie Bar Sapun

Nu dormiți pe săpunul de rufe. Poate costa doar 2 $, dar vă va schimba viața de călătorie. Îmi petrec toată viața în avioane în aceste zile și câteodată trebuie să spăli hainele când te afli într-un hotel. Nu vrei să călătorești cu lichide, pentru că se varsă și asta eo catastrofă. Întotdeauna am acest mic bar în partea de jos a valizei și îmi spăl hainele. Nu pot aproba acest lucru suficient. Nu știu de ce toată lumea nu o folosește

Eu2Be Enrich + Ulei de corp pentru radiații

Un altul pentru că sunt în avioane atât de mult și îmi face pielea atât de uscată. Am pus acest ulei de corp după duș și îmi face pielea atât de hidratată și moale, dar nu și grasă. Nu stiu cum poti pune ulei pe pielea ta si nu iesi departe gras, dar asta functioneaza. Are un miros foarte erbaceos, dar este foarte ușoară. Sunt dinspre sud și ca cineva să-ți descrie pielea, căci cenușa e cea mai gravă insultă vreodată. Cu asta, nu vei mai fi niciodata acru. Mi-a fost dat de mentorul meu la Institutul Radcliffe - asta este ceea ce înseamnă mentoratul real.

Acqua di Colonia Tabacco Toscano

Sunt sensibil la parfumuri. Este o problemă și sa întâmplat brusc. Aproximativ zece ani în urmă am descoperit că nu mai pot purta nici unul dintre parfumurile mele preferate. Mi sa spus despre parfumerie unde majoritatea parfumurilor lor au doar una sau două note, astfel încât să puteți găsi ceva ce poți purta. Am găsit acest parfum minunat cu două note: vanilie și tutun. Îmi place, pot să-l port, nu este atât de scump și vă dau un atomizor pentru călătorii. Sunt un evanghelizator pentru chestiile astea.

Rayo și miere Lăsați lucrarea să vorbească despre Pennant

Am dreptate deasupra biroului meu. Este făcută de o femeie artistă în casa ei, astfel încât însăși existența acesteia este inspirată. Am toate premiile pe care le-am câștigat pentru scrierea mea în spatele meu când scriu, pentru că nu trebuie să mă uit la ele. Fanionul, "lăsați lucrarea să vorbească", este opusul de a fi prins în plăceri și retweeturi și în afara premiilor. A fi artist este despre lucrare - din munca ta grea, vine lucrarea.

Baron Fig Confidential Notebook

Baronul Fig este compania mea preferată de notebook-uri. Notebook-urile vin în atâtea culori frumoase și în grilă punct, care îmi place mai mult decât liniile. Mă simt ca liniile sunt prea controlabile, iar pagina goală nu-mi dă suficient structură, deci [grilă punct] se simte ca acel frumos spațiu între ele. De asemenea, am atras în notebook-uri, precum și scrie, iar rețeaua mă ajută să păstrez totul în mod corespunzător proporțional. Notebook-urile sunt lucrate manual, fără capsare. Chiar dacă totul este artisanal, nu sunt atât de scumpe încât să vă fie frică să le folosiți sau să le murdăriți.

Arzberger Stationeri Anne Carter Card

Am descoperit prima dată acest brand de papetărie în Chattanooga, Tennessee. Noi sudeni, ne place foarte mult ziarul nostru. Am scris foarte multe scrisori, cam cinci sau șase litere pe săptămână. Îmi place scrisoarea în sine să se simtă ca un cadou, așa că îmi place o hârtie frumoasă. Nu aș descrie această papetărie atât de formală ca frumoasă - poate fi frumoasă și accesibilă. Este un fel de ceea ce mă duc în toate lucrurile mele preferate. Vreau să fie plăcut, dar și funcțional. În trecut, am cumpărat papetărie extrem de formală și m-am gândit întotdeauna: "când voi avea ocazia să trimit această notă?" Și nu o voi trimite niciodată. Dar cu acest brand, îl folosesc în fiecare zi. Întotdeauna le-am personalizat, dar numai acum că m-am mutat înapoi în Atlanta, orașul meu natal și am cumpărat o casă, pentru prima oară am primit plicurile inscripționate cu adresa mea pentru că mă simt de parcă aș fi pus o dată .

Apple iPod Classic

Îmi place iPod-ul meu clasic. Poți să le faci tot timpul ieftine în casele de amanet. Îmi place clasicul iPod, deoarece nu are decât un singur lucru. Nu vreau să apară e-mailuri când ascult muzică; Nu vreau să joc Cuvintele cu prietenii și să ascult muzică; Îmi place să fac un lucru. Puteți obține întreaga dvs. colecție acolo, deoarece nu concurați pentru spațiu cu aplicații. Am mai multe pentru că ori de câte ori văd una la un magazin de amanet, o cumpăr. Am unul doar pentru audiobook-uri, mai multe pentru muzică, așa că dacă apocalipsa sau orice altceva se întâmplă, voi avea totuși toată muzica mea. Ascult o mulțime de evanghelii care este surprinzătoare pentru că nu eram crescut într-o casă religioasă, dar îmi place. E ceva atât de bucuros despre asta. În aceste vremuri periculoase, întotdeauna am căutat mai multă bucurie.